Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

wczasy 2014

~wczasowicz niezalogowany
22 kwietnia 2014r. o 10:42
Witam wszystkich.
Chcialbym sie wybrać w tym roku na wczasy do Włoch(okolice Bibione) lub Chorwacji(okolice Rijeki).Chodzi o to aby było jak najbliżej. Będę jechał z dziecmi także nocleg po drodze w jakiejs ciekawej miejscowosci też wskazany aby podzielić trasę na dwie tury. Co byście polecili, Włochy czy Chorwację? Jakieś noclegi na miejscu i w trasie aby nie wydrążyć kieszeni oraz nne atrakcje i wskazówki. Zapraszam do dyskusji.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ola niezalogowany
22 kwietnia 2014r. o 16:48
Ponawiam temat:)ja jadę do Chorwacji pierwszy raz więc będę wdzięczna za wszelkie wskazówki. A jeżeli chodzi o wybór między Chorwacja a Włochami to Włochy są o wiele droższe zarówno noclegi jak i życie na miejscu:)
~ niezalogowany
22 kwietnia 2014r. o 17:25
~ola napisał(a): A jeżeli chodzi o wybór między Chorwacja a Włochami to Włochy są o wiele droższe zarówno noclegi jak i życie na miejscu:)

Nie masz racji Olu!
~ niezalogowany
22 kwietnia 2014r. o 21:55
Ja po raz kolejny jadę do Chorwacji.We Włoszech taż byłam i nie tylko.Tym razem jadę do miejscowości Orebic.Przepiękne widoki,atmosfera no i morze.Polecam.Na pewno wczasy w Chorwacji wyjdą taniej z własnym oczywiście częściowo prowiantem.A kwatery zawsze znajduję w internecie.
3894
#renegat nieaktywny
23 kwietnia 2014r. o 9:06
~ napisał(a): Ja po raz kolejny jadę do Chorwacji.We Włoszech taż byłam i nie tylko.Tym razem jadę do miejscowości Orebic.Przepiękne widoki,atmosfera no i morze.Polecam.Na pewno wczasy w Chorwacji wyjdą taniej z własnym oczywiście częściowo prowiantem.A kwatery zawsze znajduję w internecie.

a po znalezieniu i rezerwacji kwatery trzeba wpłacać jakąś zaliczkę
~ niezalogowany
23 kwietnia 2014r. o 9:20
napisz jakies strony gdzie mozna poszukac kwarer.
jakie sa srednio ceny za nocleg?
~ niezalogowany
23 kwietnia 2014r. o 12:41
renegat napisał(a):
~ napisał(a): Ja po raz kolejny jadę do Chorwacji.We Włoszech taż byłam i nie tylko.Tym razem jadę do miejscowości Orebic.Przepiękne widoki,atmosfera no i morze.Polecam.Na pewno wczasy w Chorwacji wyjdą taniej z własnym oczywiście częściowo prowiantem.A kwatery zawsze znajduję w internecie.

a po znalezieniu i rezerwacji kwatery trzeba wpłacać jakąś zaliczkę
Tak trzeba wpłacić 20% zaliczki.Wpisz sobie tanie kwatery w Chorwacji lub samo kwatery w Chorwacji.No i szukaj.Jest jeszcze dużo wolnych.Można się z nimi dogadać po niemiecku,angielsku,włosku.Masz przy kontakcie napisane w jakim języku rozmawiają.Nie bierz przez żadne biuro bo pobierają prowizję.
~ niezalogowany
23 kwietnia 2014r. o 12:42
~ napisał(a): napisz jakies strony gdzie mozna poszukac kwarer.
jakie sa srednio ceny za nocleg?
W tym roku znalazłam z klimą i już klimatycznym 12 EURO od osoby super kwaterę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo