~Bladolawendowa Firletka napisał(a): Panie M biorąc pod uwagę to że po pierwsze obrazasz innych w dyskusji oraz to że wklejasz link do produkcji prądu z jednego dnia dosłownie i to że nie masz pojęcia o czym piszesz całkowicie. Na końcu dodam jeszcze że piszesz raz zalogowany a raz nie to powiadam Ci że do Twojego poziomu znizal się nie będę bo tam pokonasz mnie doświadczeniem :) kończę ta dyskusje.
Dostarczyłem niezbitych argumentów popartych dowodami .
Zamiast się do nich odnieść Pan ukryty pod następną tyldą ponownie stwierdza że ja nie mam pojęcia.
Polska graniczy z takim krajem który mimo drastycznego przegrania dwóch wojen światowych jest dzisiaj ponownie jedną z największych potęg gospodarczych z którą wszyscy się liczą.Ten kraj od tego roku /2018/ ma 100 % zabezpieczenia wytwarzanej energii przez źródła odnawialne.Elektrownie wiatrowe są tam obecne niemal wszędzie .Dla mnie / amatora energetycznego/ jest to zdecydowanie lepszy argument za niż opinia jakiegoś anonimowego bubka po zawodówce uznającego się za stratega energetycznego Jeśli ktoś ma UCZCIWE INTENCJE i chce być w polemice traktowany serio powinien prezentować swoje stanowisko jawnie.
Skoro się ukrywa to Albo kłamie , albo nie wie sam czy ma racje.
P.S gdzie napisałem nie zalogowany ?