~Mariola napisał(a):Patrzalski napisał(a): Dobrze kombinujesz z tym Ruchem Sprawiedliwości Społecznej :)Wszedzie PUSTAKI pchaja się do WLADZY iPIENIEDZY!!!
Ale nie wydaje mi się ,żeby Ikonowicz podpisał się pod projektem rozdawania laptopów tym którzy nie maja nawet gniazdka żeby go podłączyć :) Z laptopami go nie wiąż .
To gruby szwindel i bardzo wątpię ,że wyjdzie na jaw kto za tym stoi .
~Mariola napisał(a): No Twoi już swoje zrobili i ...starczy!
Patrzalski napisał(a):Wszyscy zagłosujmy na PANIA ALICJE ona jest od nas niech nas reprezentuje,a nie na kogos przywiezionego w teczce.~Mariola napisał(a): No Twoi już swoje zrobili i ...starczy!
Wiesz o czym piszesz ? Czy tylko piszesz ,bo wolno Ci tak ? :)
Przeczytałaś kochana ten tekst ze zrozumieniem i przeanalizowałaś fakty? Twierdząc że Ruch Sprawiedliwości Społecznej ,który popieram temu zawinił ,obrażasz sama swoją inteligencję .
Polityka to nie łatwa rzecz :) Trzymam się o niej z daleka .Niekiedy jednak muszę się odezwać ,bo krew mnie zalewa jak czytam takie głupoty .
~ napisał(a):Czy dobra opcje PANIE PATRZALSKI wybrałam??Patrzalski napisał(a):Wszyscy zagłosujmy na PANIA ALICJE ona jest od nas niech nas reprezentuje,a nie na kogos przywiezionego w teczce.~Mariola napisał(a): No Twoi już swoje zrobili i ...starczy!
Wiesz o czym piszesz ? Czy tylko piszesz ,bo wolno Ci tak ? :)
Przeczytałaś kochana ten tekst ze zrozumieniem i przeanalizowałaś fakty? Twierdząc że Ruch Sprawiedliwości Społecznej ,który popieram temu zawinił ,obrażasz sama swoją inteligencję .
Polityka to nie łatwa rzecz :) Trzymam się o niej z daleka .Niekiedy jednak muszę się odezwać ,bo krew mnie zalewa jak czytam takie głupoty .
~ napisał(a):falco napisał(a): komuno wróć!!!!!!! :PSprawdzilam ma nazwisko holenderskie a drugie francuskie.
chociaż z tym nazwiskiem....hmm
blisko do Goeringa ...a ten komunistą nie był ale Żydem?..... ;) kto wie?