Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Przekręty na Wiejskiej!

~ja niezalogowany
6 maja 2014r. o 11:31
witam polecam zapoznanie sie z filmami Zbigniewa Stonogi na temat przekretow w Polskim sejmie itp.

https://www.facebook.com/pierydolefiskusa.stonoga?fref=ts
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~bejbi niezalogowany
6 maja 2014r. o 12:43
Dlatego moja noga nie stanie zna żadnych wyborach .....................może zaczną zabiegać o względy wyborców , chociaż mam wielkie wątpliwości czy ten naród jest w stanie wybrać coś mądrego sądząc po Sejmie jak i Europarlamencie ............wiec raczej pozostaną te same świnki przy korytku .
~ niezalogowany
6 maja 2014r. o 12:54
nastepny biedaczek pcha sie do polityki.
najpierw niech powie gdzie nakradl ta kase.
~ niezalogowany
6 maja 2014r. o 13:04
~bejbi napisał(a): Dlatego moja noga nie stanie zna żadnych wyborach .....................może zaczną zabiegać o względy wyborców , chociaż mam wielkie wątpliwości czy ten naród jest w stanie wybrać coś mądrego sądząc po Sejmie jak i Europarlamencie ............wiec raczej pozostaną te same świnki przy korytku .
Powinnaś pójśc na wybory wtedy te ryje znikną z TV.
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
6 maja 2014r. o 13:31
Z niecierpliwością oczekuję spotu wyborczego mima, nowak chyba mu na nazwisko. Guru, z którego ręki zaprezentował już, co jest w stanie zaoferować Polakom(o przepraszam, według paligłupa, coś takiego jak państwo polskie nie powinno istnieć), a mianowicie ,,gandziobus" reprezentujący to chore ugrupowanie, którego miejsce jest w cyrku(nie obrażając cyrku). A może Panie Przemysławie w końcu wyskoczysz z czymś konkretnym? Może zachęcisz pan swojego kandydata, by wyszedł do ludzi, czy może mając jaja(chociaż w waszej partii to nigdy nic nie wiadomo) przyznasz, że wysyłacie ludzi tylko dla kasy?
Co mim z paryża, modelka z wawki i inne śmiecie, którymi nie mam zamiaru sobie śmiecić głowy, mogą przeciętnemu zjadaczowi chleba zaoferować? Zlikwidowanie państwa Polskiego to już wiemy, a jaki następny krok? Aaaa jeszcze była legalizacja marihuany, na którą paligłup nabrał ,,wyzwoloną" młodą część społeczeństwa, dzięki, której dostał się do parlamentu. W międzyczasie partia zmieniła nazwę dwa razy, a jak legalizacji nie było tak nie ma, nie ma nawet depenalizacji. Nie żebym był za miękkim narkotykami, ale ten przykład pokazuje ile warte są słowa ludzi, którzy anatomicznie nie potrafią określić swojej płci.
~ niezalogowany
6 maja 2014r. o 15:08

Sobecka na prezydenta!
~aa niezalogowany
6 maja 2014r. o 15:36
~ napisał(a): nastepny biedaczek pcha sie do polityki.

Polecam zapoznanie sie z jego filmami na profilu .Facet nie pcha sie do polityki tylko probuje zmienic cos w tym panstwie pokazujac co sie dzieje za naszymi plecami w tym chorym kraju.
~aa niezalogowany
6 maja 2014r. o 15:37
~ napisał(a): nastepny biedaczek pcha sie do polityki.

Polecam zapoznanie sie z jego filmami na profilu .Facet nie pcha sie do polityki tylko probuje zmienic cos w tym panstwie pokazujac co sie dzieje za naszymi plecami w tym chorym kraju.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo