Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jestem Europejczykiem
~ niezalogowany
15 maja 2014r. o 23:23
~ napisał(a):
Daj spokój, to nic nie da, do słuchania wystarczają uszy ale do zrozumienia tego co słychać potrzebny jest już rozum. :D

Dokładnie, niektórym po prostu spłynął w inne części ciała... :D
Nie mogę tylko zrozumieć jak gość może być zaślepiony swoją partią, mimem i polską conchitą, bo jak wiadomo każdy kraj ma własną ;)
Pominę już to, ale nie mogę zrozumieć, że można z siebie błazna robić w imię swojej partii :D
Najwyższy czas założyć partię młodych i zniwelować garby układów i wymiany stołków w Bolesławcu :)
Co Wy na to ? :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~mir.ko niezalogowany
15 maja 2014r. o 23:30
virgo napisał(a):
Zaczyna się walka - w tym zakresie (jak wyżej) PO i PiS "idą ręka w rękę" ... utrącić rywali ..wszystkie potknięcia wypunktować :D

sa tez i przypadki ze lider podcina własną partie, tak jak w przypadku Janusza. kobietki juz zniechecil. pare takich wywiadow jeszcze i czarne chmury widze nad wejściem NP do sejmu

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/korwin-mikke-monarchia-w-kraju-polacy-bez-prawa-glosu,428490.html
211
skorn
15 maja 2014r. o 23:48
jakiego kurna sejmu

<i>
~mir.ko niezalogowany
15 maja 2014r. o 23:59
2015 sejmu kurna, zostało kilkanaście miesięcy pracy
~ niezalogowany
16 maja 2014r. o 0:07
~Ciekawa napisał(a): Po czym poznać tych inteligentniejszych ?
Po miejscu zatrudnienia ?

Z tego pytania już wynika że do tych inteligentniejszych nie należysz. :P

Zmoderowano 19.05.2014 godz.21:30 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
16 maja 2014r. o 6:31
Panie Bogdanie. Ważne jest w jakim towarzystwie idzie się w polityce. Towarzystwo Palikota, Kwaśniewskiego i bolesławieckiego Pana M chwały Panu nie dodaje. Jeśli chodzi o bolesławieckie "wsparcie" PanaM to jakie miasto takie towarzystwo.
~Poinformowana niezalogowany
16 maja 2014r. o 19:14
~zyb napisał(a): Skoro Nowak popiera Palikota, to ja nie mogę popierać Nowaka. Proste.

To nie Nowak popiera Palikota .To Palikot zabiegał o kandydaturę Nowaka mimo że Nowak jest bezpartyjny.

A to robi różnicę. Inne partie też mogły go zaprosić ale wolą się kisić w swoim partyjnym sosie.
Lepiej w Brukseli mieć Nowaka niż Kwiatkowskiego , Millera lub Ziobrę.
~Kto ? niezalogowany
19 maja 2014r. o 21:29
Kto Twoim zdaniem w Bolesławcu osiągnie najlepszy wynik w wyborach do EU ?