Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jestem Europejczykiem
10897
#Anonim10897 nieaktywny
15 maja 2014r. o 14:32
Pannazdzieckiem napisał(a):

Brzuch mnie boli :D

Weź sobie dobrą łyżeczkę mielonego , suszonego kminku i popij wodą (pół szklanki) :D Ręczę - brzuch przestanie boleć ;)

Dopisane 15.05.2014r. o godz. 14:32:

~sikret serfis napisał(a): palikoty znów mają problem bo kwasniewski jest umoczony w gaz z ukrainy

Oj , kiepsko to wygląda ;( Były prezydent A. Kwasniewski zajmował się w owej firmie sprawami , na których się znał - tj. polityką. To tak , jak gra w szachy - podpowiadał jakie może być dobre posunięcie...Czy aby to w porzo ??

Coś tam było wczoraj w necie , że komornik zainteresował się kontem lidera jakiejś partyjki..treści nie czytałam.Wystarczył sam tytuł by zniechęcić :D

Zaczyna się walka - w tym zakresie (jak wyżej) PO i PiS "idą ręka w rękę" ... utrącić rywali ..wszystkie potknięcia wypunktować :D
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~F.pl niezalogowany
15 maja 2014r. o 19:03
Szkoda mi tych kandydatow do PE.Ludzie powydawali pieniądze na BILBORDY,produkuja się gdzie mogą,ich dzlonkowie chodza po domach z ulatkami.A nic z tego nie będzie.Co ze zwykłego człowieka zrobila chec zaistnienia ,chociaż na chwile.Jak człowieka można oglupic.Glebokie wyrazy wspolczucia!!!!
~Szkoda Grosza niezalogowany
15 maja 2014r. o 19:41
Szkoda że większość marnotrawi publiczne pieniądze .Ja nie wierzę że kandydaci rządzącej partii płacą za kampanię z własnej kieszeni.To z pewnością jest jakiś cwany manewr.
Nagroda lub coś tam coś tam.
~ niezalogowany
15 maja 2014r. o 19:50
PanM napisał(a): Jedyną szansą dla takich miast jak Bolesławiec jest rozwój turystyki.Pierwszy krok to przyzwoita prywatna baza hotelarsko - gastronomiczna .
Było było by wspaniale aby wszystkie Bolesławieckie lokale i hotele dobrze prosperowały.

To jaki problem Pan widzisz, otwieraj Pan prywatne bazy i czerp Panz tego korzyści, ma Pan praktykę w zakładaniu działalności więc do dzieła :D
~ niezalogowany
15 maja 2014r. o 19:56
Jeszcze jedno PanieM, wiele razy powtarzałem Panu, słuchaj Pan inteligentniejszych ludzi od siebie, neutralnych politycznie..., wyszedłby Pan wtedy z twarzą. Rozumiem, że w dalszym ciągu ma Pan wszystkich za wariatów, wszyscy oprócz Pana są innego zdania... Ale cóż, sam Pan na to sobie zapracował i powinien wyciągnąć wnioski na przyszłość ;)
~PYtanie niezalogowany
15 maja 2014r. o 21:24
~ napisał(a):
PanM napisał(a): Jedyną szansą dla takich miast jak Bolesławiec jest rozwój turystyki.Pierwszy krok to przyzwoita prywatna baza hotelarsko - gastronomiczna .
Było było by wspaniale aby wszystkie Bolesławieckie lokale i hotele dobrze prosperowały.

To jaki problem Pan widzisz, otwieraj Pan prywatne bazy i czerp Panz tego korzyści, ma Pan praktykę w zakładaniu działalności więc do dzieła :D

Ratuszowi otworzyli hotelik w Orle.To dobrze czy źle ?
~ niezalogowany
15 maja 2014r. o 21:56
~ napisał(a): Jeszcze jedno PanieM, wiele razy powtarzałem Panu, słuchaj Pan inteligentniejszych ludzi od siebie, neutralnych politycznie..., wyszedłby Pan wtedy z twarzą. Rozumiem, że w dalszym ciągu ma Pan wszystkich za wariatów, wszyscy oprócz Pana są innego zdania... Ale cóż, sam Pan na to sobie zapracował i powinien wyciągnąć wnioski na przyszłość ;)

Daj spokój, to nic nie da, do słuchania wystarczają uszy ale do zrozumienia tego co słychać potrzebny jest już rozum. :D
~Ciekawa niezalogowany
15 maja 2014r. o 23:09
~ napisał(a): Jeszcze jedno PanieM, wiele razy powtarzałem Panu, słuchaj Pan inteligentniejszych ludzi od siebie, neutralnych politycznie..., wyszedłby Pan wtedy z twarzą. Rozumiem, że w dalszym ciągu ma Pan wszystkich za wariatów, wszyscy oprócz Pana są innego zdania... Ale cóż, sam Pan na to sobie zapracował i powinien wyciągnąć wnioski na przyszłość ;)

Po czym poznać tych inteligentniejszych ?
Po miejscu zatrudnienia ?
REKLAMA Metrohouse zaprasza