Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Tartak w okolicy Bolesławca

~zainteresowany niezalogowany
19 października 2008r. o 23:09
Zgadzam się z poprzednikiem-lepiej nie zaczynać interesów z właścicielem z Zabobrza,wydajesz swoje pieniądze a czujesz sie "malutki" jakby ci robił łaske,że robi to co zamówiłeś.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kinoj niezalogowany
20 października 2008r. o 7:16
a co myślicie o tartaku w Nowogrodźcu?
~maniek niezalogowany
20 października 2008r. o 17:56
ja polecam tartak w czernej Mandziuka robi zdobrego materiału
~ktosik niezalogowany
20 października 2008r. o 19:00
Tak apropo to w Czernej są 2 tartaki i proszę ich nie mylić. Ja korzystałem z usług tartaku DRE-SZEW i jego mogę polecić :D
szybko, tanio, i dokładnie

na temat tego drugiego nic nie wiem :/ kto, co i jak :|
~mimi niezalogowany
20 października 2008r. o 19:11
Powiedzcie mi,proszę,gdzie kupię deskę sosnowa,taką na półkę.
W bricomarche nie ma,od razu piszę :)
~ niezalogowany
21 października 2008r. o 20:17
kornik na brzozowej
~mariusz niezalogowany
22 października 2008r. o 9:58
serdecznie polecam firme która powstała w osieczowie. pracuja tam mlodzi ludzie i nie mialem z nimi żadnych problemow odnośnie ceny i terminu odbioru. Korzystalem z ich usług 2 razy wykonywali mi wieźbe oraz siatke ogrodzeniową.
polecam.
~ niezalogowany
22 października 2008r. o 18:45
a ja tam nadal nie wiem czemu się czepiacie faceta z Zabobrza, wiele razy u niego zamawiałem i polecam (po raz drugi )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza