Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Tartak w okolicy Bolesławca

~mimi niezalogowany
22 października 2008r. o 18:52
~ napisał(a): kornik na brzozowej

...myślałam,że nie ma już Kornika...dziękuję za info.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 listopada 2008r. o 11:53
Z tego co wiem to ten drugi tartak w Czernej istnieje już 10 lat i współpracuje z najlepszymi wykonawcami więźb dachowych w gminie Nowogrodziec i Bolesławiec oraz z hurtowniami w Bolesławcu.
~ niezalogowany
9 listopada 2008r. o 23:11
Tak na temat tego drugiego czyli Mandziuka w Czernej moge powiedziec ze robia dobrze solidnie a jesli wystapi jaki kolwiek problem z reklamacja czyli jakis element nie pasuje czy trzeba wymienic to nie ma zadnych problemow bo wiadomo budowlancy cos pozmieniaja i juz jakis element zwiezby nie pasuje bo po prosty jest za krutki to mozna od razu ze tak powiem wymienic i nie robia z tego zadnych problemow. no i dowioza material pod budowe bo maja swoj transport. polecam ten tartak w 100% jest ok.
~ niezalogowany
9 listopada 2008r. o 23:18
No a DRE-SZEW to nowa firma i tak naprawde nie wiadomo jak robia i czy wogole to co ktos tam napisal jest solidnie i tanio.A i o transporcie nie wspomne bo pewnie nie ma....
~~~ niezalogowany
11 listopada 2008r. o 9:20
w jakiej cenie można kupić więzbę dachową w okolicznych tartakach?
~ niezalogowany
16 listopada 2008r. o 23:04
ja korzystałem usługi tego tartaczku dre-szew moze dzieki temu ze sa nowi na rynku robia dobrze bo z tego drugiego tartaku równiez korzystałem i przyznam ze jakosc terminowosc i cena nie idzie z postepem .......pozdrawiam
~ niezalogowany
17 listopada 2008r. o 20:46
Ja polecam tartak w Czernej Mandziuka. Kupowałem tam więźbę dachową. Ceny nie są wygórowane. Drzewo solidne i dobrze zaimpregnowane dowieziono mi na czas na budowę. Namiary: 607332542
~Krzysztof P. niezalogowany
18 listopada 2008r. o 13:29
Potwierdzam jeśli chodzi o Mandziuka. Są solidni. Brałem od niego więźbę aż pod Legnicę. Pozdr.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza