Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Tartak w okolicy Bolesławca

~... niezalogowany
5 maja 2009r. o 11:30
wszędzie tylko nie JAMDREW z kraśnika górnego oszuści i naciągacze. zwlekają z relizacją zamówienia i robota też nie jest fachowa. i nie wolno im dawać zaliczek! ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3188
#dzidzius nieaktywny
5 maja 2009r. o 17:09
okładnie tak mój tata tez sie na nich nadził to sa zwykli naciągacze i nic wiecej omijajie ich szerokim łukiem
~... niezalogowany
5 maja 2009r. o 20:39
Dzidziuś to nie tylko twój tato dał się oszukać. właściciel tego tartaku słynie z naciągania ludzi.
3188
#dzidzius nieaktywny
5 maja 2009r. o 21:25
tak tak pan jam... z jamdrew (krasnik gorny) to niezły naciagacz teraz działa w takiej branzy ale jeszcze parenascie lat temu ludzie scigali go jak prowadził masarnie i był takim samym oszustem jak dzis
2945
Mgosia
5 maja 2009r. o 22:47
Ech , coś mi się po kościach zdaje, że odezwali sie zawistni sąsiedzi :]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~bendeho niezalogowany
5 maja 2009r. o 23:11
zamawialem kilka razy drobne rzeczy (łaty) i deski , poslizg kilka dni, dzownil ze spozni sie i przywozil towar. moze dobrze trafilem a moze po prostu nie mialem ...czki ze ma byc na jutro. cena ok. nie wiem jak z duzymi zamowieniami na cale dachy wiec sie nie wypowiem

Zastosowana autokorekta

2945
Mgosia
5 maja 2009r. o 23:17
Ja również, nie mogę narzekać :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~Radek niezalogowany
5 maja 2009r. o 23:52
~ napisał(a): Tak na temat tego drugiego czyli Mandziuka w Czernej moge powiedziec ze robia dobrze solidnie a jesli wystapi jaki kolwiek problem z reklamacja czyli jakis element nie pasuje czy trzeba wymienic to nie ma zadnych problemow bo wiadomo budowlancy cos pozmieniaja i juz jakis element zwiezby nie pasuje bo po prosty jest za krutki to mozna od razu ze tak powiem wymienic i nie robia z tego zadnych problemow. no i dowioza material pod budowe bo maja swoj transport. polecam ten tartak w 100% jest ok.

Chyba w ogóle nie znasz się na rzeczy. W tartaku tną Ci wszystkie łaty krokwie, jętki, płatwie na bliżej określoną długość a na budowie dopiero wycinają na wymiar Ci co to montują. Żaden stolarz nie zrobi Ci gotowego dachu w warsztacie choćby nie wiem jak mierzył. A druga sprawa że jak masz projekt to żaden budowlaniec Ci tego nie zmieni.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo