super akustyka utwory muzyczne brzmiały super.,Orzeł naprawde się sprawdza...aktorzy super,.Bilet wylosowałam w loterii ,więc szłam trochę na siłę ale warto było,jak będą takie spektakle to się piszę:).Skąd ``rześta``wytrzasneli taką babkę;)ten co ich troje śpiewał też powalil na kolana
A mnie jak zawsze spodobał się pan Waldemar Grodzicki ! Panie Waldku ogromny respekt za kunszt aktorski ! :) w swojej roli świetnie odnalazła się również Małgośka, czyli Kasia Topolska! Brawo brawo brawo ! Z resztą panie Waldku, pana córka Karolina, cudownie zaśpiewała i wprowadziła w magiczny klimat oraz myślę że nie jednej osobie wywołała ciarki na ciele. ;) ogromnie gratulacje dla pani Danuty ! Cała grupa spisała się świetnie ! Oby więcej takich eventów w naszym Bolesławcu :)
Mnie się również bardzo podobało,wszyscy spisali się bardzo fajnie,świetnie wszyscy ubrani piękne stroje,nawet na końcu spektaklu na scenie pojawił się jakiś Alibaba który nie grał na deskach może to zapowiedź kolejnego spektaklu hihihiihiihi :)
świetna zabawa BRAWO
Gratulacje dla Wspanialego p.Waldemara Grodzickiego osoby o bardzo ciekawych zainteresowaniach i pasjach.Jak można się spelnic nawet w takim Boleslawcu.
Pan Waldek to nie wszystko mało sie pisze o samej Pani Topolskiej to przecież ona jest tym twórcą Abecadła, zresztą dla wszystkich gorące Brawa Brawa Brawa..
aktorów,Pani-Alinki scenograf , Pana Jarka Leihs -Kliwer,
również wielkie Brawa dla ich rodzin w końcu czas spędzony na próbach z pewnością też daje się we znaki . Oni wszyscy robią to dla innych nie dla siebie, aby wspomóc innych którzy tego potrzebują.
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest,
lecz przez to,
czym dzieli się z innymi.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.