Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
K. Krzemiński: dziennikarz, DJ, społecznik
~ niezalogowany
19 maja 2014r. o 0:07
~lena napisał(a): Z całym szacunkiem dlaczego zamykasz kolego dzrzwi przed być może bardziej kreatywnymi dziennikarzami slowami nie szukamy nikogo,tzn. ze brak etatów czy jak ?????

Stwórz sobie swój portal internetowy i urządzaj castingi na kreatywnych dziennikarzy.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
41
#jegomosc nieaktywny
19 maja 2014r. o 9:28
Chciałbym tylko dodać, że niestety studiuję i zawsze studiowałem za swoje:(

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
19 maja 2014r. o 10:55
redakcja szybko wyciela info o tym jaki z jegomoscia flejtuch: powtarzam, ze jegomosc podczas pracy dla jednej z lokalnych gazet zostawial na stole i polkach zasmarkane chusteczki , nie wywalal smieci (np zjadl jogurt i zostawial zaschniete pudeleczku na biurku) i nie wywalal smieci. brudas niesamowity
1
emem
19 maja 2014r. o 11:09
Sprawdzilem, w biurze Redakcji Bolec.Info nie ma zadnych zasmarkanych chusteczek :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
41
#jegomosc nieaktywny
19 maja 2014r. o 11:10
~ napisał(a): redakcja szybko wyciela info o tym jaki z jegomoscia flejtuch: powtarzam, ze jegomosc podczas pracy dla jednej z lokalnych gazet zostawial na stole i polkach zasmarkane chusteczki , nie wywalal smieci (np zjadl jogurt i zostawial zaschniete pudeleczku na biurku) i nie wywalal smieci. brudas niesamowity

Masz mnie - jak widać też mam w ciemne karty w swojej przeszłości. Na każdego znajdzie się jakiś hak:)

www.djdowynajecia.pl
11564
#wilczek nieaktywny
19 maja 2014r. o 17:10
Jestem w szoku. Nie było mnie na tym forum jakieś 8 lat i po powrocie nic kompletnie się nie zmieniło ciągle zazdrośni konkurenci wchodzą by siać rozp..... i młodzież która potrzebują w anonimowy sposób wyładować swoją złość na innych. Ogarnijcie się trochę. Gościu ma i tyle, ktoś mu coś dał, jego sprawa, było mu łatwiej bądź nie, TO NIE WASZA SPRAWA!!!!!!!!

Czy wam hejterom też zaglądają do "talerza" tak jak wy to robicie?

Znam Krzyśka z czasów młodzieńczych i nie wiem jakim jest teraz człowiekiem ale wiem że wtedy starał się, robił coś dla innych i ciężko pracował. Zawsze był uprzejmy i miły w stosunku do mnie i to mi wystarcza nie muszę wiedzieć ile zarabia, czy robi to legalnie czy też nie.

Taka mała rada zajmijcie się swoimi sprawami a z pewnością wyjdzie wam to bardziej na zdrowie niż plucie jadem. Pozdrawiam
5134
#TOjsienka nieaktywny
19 maja 2014r. o 17:32
Amen :] ... jacierpiedolę :| :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
10114
#alter nieaktywny
19 maja 2014r. o 17:40
TOjsienka napisał(a): Amen :] ... jacierpiedolę :| :D

Dokładnie tak! Pomysł przybliżenia osób pracujących nad bolec.info był bardzo dobry! Mi osobiście zmienił pewne zapatrywanie, a szczególnie na emema. Emem wydawał mi się mało poważny do pracy, którą wykonuje. Tymczasem już inne poważniejsze fotki, nie tak jak ta z awatara, fotki i sam artykuł zmienił moją ocenę. Wydaje mi się też, że ostatnio bolec.info jest bardziej przyjazne. Także wszystkiego dobrego życzę dla wszystkich, którzy tworzą bolec.info :) i powodzenia na przyszłość!

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>