Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
K. Krzemiński: dziennikarz, DJ, społecznik
1
emem
18 maja 2014r. o 15:49
~ napisał(a): Czy ja też mogę zostać waszym dziennikarzem??????

Nie szukamy nikogo

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
3145
#hemi nieaktywny
18 maja 2014r. o 15:57
~KK napisał(a):
~daniel napisał(a): Miałem tą przyjemność rozmawiać i stwierdzam ze posiada ów Pan wysoką kulturę osobistą :)

Bzdura, karierowicz. Studia za czyje pieniądze robi. Pracował w Starostwie, więc swego nie rusza.

Wszędzie widzi tylko swój interes.

Nawet na tzw. niezależnym portalu swoje ma: dj. Płaci za reklamę? Ustawił się i tyle. Byle z dala od Niego, zawsze coś dla siebie wykombinuje.

Karierowicz? Pewnie tak,ale na zasadzie,że człowiek sie stara , robi swoje i tyle:)
Znam gościa i powiem tyle,ze jest to jako osoba jak najbardziej na poziomie, poza tym ma talent do prowadzenia imprez (dlatego w tym kierunku sobie działa) i nie rozumiem dlaczego wiele osób mu zarzuca to czy tamto?
Po prostu facet jest kreatywny , znalazł swój sposób na zycie ,na rozwój ,a was to drażni :(

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
18 maja 2014r. o 16:02
emem napisał(a):

Nie szukamy nikogo

Dokończ zdanie, ze chcecie tylko za darmo . Stąd kiepskie teksty i kupę błędów w newsach. Jaka placa tacy dziennikarze .:)
3145
#hemi nieaktywny
18 maja 2014r. o 16:04
Cyt:"Studia za czyje pieniądze robi. Pracował w Starostwie, więc swego nie rusza."

Nie on jeden i nie tylko w tej firmie :)
jak ktos ma możliwośc robienia kursów,czy podjęcia innej szkoły na koszt pracodawcy to z tego korzysta-to chyba najzupełniej normalne :)
Chyba ,ze pracodawca umożliwia rozwój,a ktos jest niechętny i ma wywalone to inna kwestia :P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
1
emem
18 maja 2014r. o 16:06
~ napisał(a):
emem napisał(a):

Nie szukamy nikogo

Dokończ zdanie, ze chcecie tylko za darmo . Stąd kiepskie teksty i kupę błędów w newsach. Jaka placa tacy dziennikarze .:)

Ty kiepski nie jestes - wygrywasz w kateorii hejtowania. Idiota, ktory sam nic nie potrafi poza anonimowym krytykowaniem tego, ze ktos inny pracowal i osiagnal sukces.
Zenada.

211
skorn
18 maja 2014r. o 16:16
A co się stało z tekstem: "wszystkie krytyczne uwagi bierzemy pod uwagę..itd."? Bolec.party minęło i już nie trzeba być grzecznym. "Idiota" to pisze admin portalu?

Powróciłes do swojej stałej retoryki: każdy kto krytykuje, ten hejter.

<i>
1
emem
18 maja 2014r. o 16:20
Krytyczne uwagi bierzemy pod uwage - problem w tym, ze tutaj nie bylo zadnej krytyki.

Anonimowi proponuje, zeby wzial sie do roboty.
Hejt na pewno nie pozwoli mu zdobyc tego wszystkiego, co udalo sie jegomosciowi.

211
skorn
18 maja 2014r. o 16:22
Błędy w niusach to krytyka, do tego jak najbardziej uprawniona, z którą od lat nic nie zrobiłeś.

<i>
REKLAMA Nowe domy!