Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie zaprosili wójta
~ niezalogowany
12 czerwca 2014r. o 16:45
do oporu:P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Janko niezalogowany
12 czerwca 2014r. o 21:11
W sprawie wiatraków maczał ręce jakiś mecenas, który wykupił działki akurat 3 km od wioski i bałamuci ludziom w głowach aby je akurat stawiać w takiej a nie innej odległości.
Jerzy Małachowski jest idiotą i tyle na ten temat.

~ niezalogowany
12 czerwca 2014r. o 21:50
Ale zabłysnąles:D
~ niezalogowany
13 czerwca 2014r. o 15:20
ciekawi mnie ile macie za dzierżawę pod jedną elektrownie ? :)
~ignacy niezalogowany
13 czerwca 2014r. o 21:00
~ napisał(a): ciekawi mnie ile macie za dzierżawę pod jedną elektrownie ? :)

To jednak wychodzi przysłowiowe szydło z worka: ten protest to nie przeciw wiatrakom tylko przeciw kasie, którą dostana przyszli wydzierżawiający grunta pod maszty. Więc ten szum to zwykła zawiść, tych co się "nie załapali?"
~ niezalogowany
13 czerwca 2014r. o 22:20
~ignacy napisał(a):
~ napisał(a): ciekawi mnie ile macie za dzierżawę pod jedną elektrownie ? :)

To jednak wychodzi przysłowiowe szydło z worka: ten protest to nie przeciw wiatrakom tylko przeciw kasie, którą dostana przyszli wydzierżawiający grunta pod maszty. Więc ten szum to zwykła zawiść, tych co się "nie załapali?"

Niezbyt rozgarnięty jesteś, przecież od razu widać, że to napisał ktoś od was, jak nie sam ty...Chodzi wam tylko o prowokację, szkoda czasu.
~ niezalogowany
13 czerwca 2014r. o 22:21
zgadles wlasnie o to nam chodzi i nic a nic innego....................zal.pl

na przyszlosc nie pisz postow z tego samego IP:P
~Patii niezalogowany
14 czerwca 2014r. o 9:22
~ napisał(a): zgadles wlasnie o to nam chodzi i nic a nic innego....................zal.pl

na przyszlosc nie pisz postow z tego samego IP:P
Mój stary już czwarty dzień pije ,mowi ze to przez wiatraki.Ze to niby wiatr go tak rzuca..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.