Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Osiedle KWIATOWE

~nowa mieszkanka niezalogowany
21 maja 2014r. o 9:07
witam! szukam opinii na temat osiedla kwiatowego okolice ul.narcyzow/rozanej. mam zamiar tam sie niedlugo przeprowadzic i chcialabym wiedziec jakie okolica ma opinie. czy ktos moze z mieszkancow moze sie podzielic opiniami?

Dziekuje
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 maja 2014r. o 11:11
Okolica całkiem przyjemna
~ niezalogowany
21 maja 2014r. o 12:32
Mieszkam tu już ponad 20 lat i jest fajnie.
~kwiatek niezalogowany
21 maja 2014r. o 14:46
O nowa sąsiadka się nam szykuje. Mieszkam ulicę obok i jestem zadowolony.
Niektórym brakuje przestrzeni. A ważne jakich będziesz miała sąsiadów, bo czsem bywa róznie.
~Beata niezalogowany
21 maja 2014r. o 15:00
Przecież to prestiżowe miejsce w naszym mieście, większość tam mieszkających to bogacze!
~ niezalogowany
21 maja 2014r. o 17:47
~Beata napisał(a): Przecież to prestiżowe miejsce w naszym mieście, większość tam mieszkających to bogacze!

Racja , sami miliarderzy , swego czasu za włościami tutaj rozglądał się Kulczyk , Bill Gates , czy ŚP jackson , podobno osama się tu ukrywał , a ostatnio Juszczenko , wszyscy kochają ten bolesławiecki luksus , szkoda tylko że na całe Oś. kwiatowe i przylesie nawet małego placu zabaw dla dzieci, chamy nie zrobią, swoim Porsche muszę dziecko do miasta na plac zabaw wieźć , już nigdy nie zagłosuje na tych bandytów !!
1906
#MJ nieaktywny
22 maja 2014r. o 9:21
~nowa mieszkanka napisał(a): witam! szukam opinii na temat osiedla kwiatowego okolice ul.narcyzow/rozanej. mam zamiar tam sie niedlugo przeprowadzic i chcialabym wiedziec jakie okolica ma opinie. czy ktos moze z mieszkancow moze sie podzielic opiniami?

Dziekuje

Jak dla mnie okolica spokojna i całkiem przyjemna do mieszkania. Masz w pobliżu 4 sklepy i kiosk,więc kupisz prawie wszystko jeśli nie będziesz chciała jechać w miasto. Jest boisko wiec dzieciaki też będą miały gdzie pobiegać za piłką. Kilka ulic dalej wyjdziesz na pole i spokojnie pospacerujesz z psem, więc jak dla mnie wszystko pod nosem jest. Nie wiem na jakich trafisz sąsiadów, a od tego też będzie zależał komfort mieszkania tutaj (jak i wszędzie z resztą).
~ niezalogowany
22 maja 2014r. o 9:22
kiedyś to może jeszcze miało jakieś znaczenie,żyło się wolniej,z sąsiadami w lepszej komunikatywie.Teraz często gęsto sasiedzi sie zmieniaj,mieskzania i domy(nawet na os.kwiatowym)sa pod wynajem,każdy biegnie za swoim,coraz mnie mend swendających sie po ulicy.....więc czu os.Kwiatowe czy okolice Jana Pawła jak dla mnie jeden grzyb....kiedyś na osiedlu była banda bogatych małolatów która "siała postrach"tak jak i w rynku czy na staszica lecz teraz jest cisza....wiec spokojnego mieszkania :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza