Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cztery piękne łabędzie
~też tylda niezalogowany
2 czerwca 2014r. o 23:26
Dlaczego tej ohydnej "Łajby" nie nakażą rozebrać to, to oszpeca staw i jego otoczenie? Kto zezwolił na zbudowanie takiego kiczu?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
3 czerwca 2014r. o 9:01
~też tylda napisał(a): Dlaczego tej ohydnej "Łajby" nie nakażą rozebrać to, to oszpeca staw i jego otoczenie? Kto zezwolił na zbudowanie takiego kiczu?

nie nakaza rozebrac bo boja sie drugiej ksiazki, zezwolenie zostalo wydane po znajomosci. miasto boi sie wlasciciela jak ognia. 99,9% mieszkancow domysla sie, ze zezwolenie zostalo kupione ale co oni moga. moga sobie tylko po pis ac na portalach o ingerencji w zbiornik naturalny. tam byl kiedy maly kioseczek z piwem ale oddalony od stawu o 5 metrow conajmniej.
precz z komuna!
~Olenka niezalogowany
3 czerwca 2014r. o 10:06
Tam nie ma zadnego wlasciciela.Tam jest zamknięte i pusto już kilka lat.Nie wiadomo po co to stoi.Pisze na dachu ,ze to smazalnia.To jakas przykrywka pod nielegalny interes.Widzialam jak wieczorem sikaja kloszardzi pod drzwi.Mysle ,ze miasto jest wlascicielem tego obiektu.
~doda266 niezalogowany
3 czerwca 2014r. o 10:18
Moja babcia w starym kiosku sprzedawala piwo ,on stal 15 m od stawu.Jaka ksiazka nie rozumiem o co chodzi?Co książki maja z tym wspólnego?Babcia mowi ,ze za Niemcow tez plywaly na stawie labedzie.I goście z MEKSYKU,ale to już później.
~ niezalogowany
3 czerwca 2014r. o 10:42
Z tego co wiem to właścicielem był/jest Pan Dariusz Mucha, były radny Rady Miejskiej w Bolesławcu. Z różnym skutkiem wynajmował lokal najemcom, ostatnio była tam smażalnia ryb ale rzuciłem na nich urok jak mi piwa nie chcieli sprzedać podczas Święta Ceramiki (bo już zarobili i zamykają), no to jesienią zamknęli na amen. W 2013 korzystały z lokalu Glinoludy.
2161
#fobiak nieaktywny
3 czerwca 2014r. o 10:58
~doda266 napisał(a): Moja babcia w starym kiosku sprzedawala piwo ,on stal 15 m od stawu.Jaka ksiazka nie rozumiem o co chodzi?Co książki maja z tym wspólnego?Babcia mowi ,ze za Niemcow tez plywaly na stawie labedzie.I goście z MEKSYKU,ale to już później.

wlasciciel tego palacu rzucil polityke i zajal sie literatura, napisal ksiazke, w ktorej obsmarowal cala rade
wzajemnej pomocy
~xz niezalogowany
3 czerwca 2014r. o 11:21
Jak to RADNY,to ma UKLADY.To nie ma go co ruszac.Niech pod ta buda posprząta te smieci,bo wode zatruje labedzia.
~ niezalogowany
3 czerwca 2014r. o 11:55
~doda266 napisał(a): Moja babcia w starym kiosku sprzedawala piwo ,on stal 15 m od stawu.Jaka ksiazka nie rozumiem o co chodzi?Co książki maja z tym wspólnego?Babcia mowi ,ze za Niemcow tez plywaly na stawie labedzie.I goście z MEKSYKU,ale to już później.

czy ma ktoś może zdjęcie tego kiosku przy stawie ?
Nie wiedziałam, że stał tam jakiś kiosk.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza