Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Wolnej Polski
~# niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 0:23

Wyliczenia jakiegoś analityka, to tylko tania propaganda sukcesu... jak wogóle można porównywać ostatnie wieki do ostatnich 25 lat gdy dawniej co chwilę wybuchały wojny, potopy i zarazy w całej europie? do tego 123 lata byliśmy pod zaborami?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~MrWhite niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 1:08
Z punktu widzenia tych co są przy władzy pewnie nie było tak dobrego okresu. Koryta pełne, system sprzyjający korupcji, złodziejstwo, powszechny nepotyzm, kolesiostwo, obłuda, inwigilacja. I to wszystko w naszym mieści. Strach pomyśleć jakie marnotrawstwo jest w stolicy.

Mam nadzieję, że zostaniecie kiedyś za to wszystko osądzeni i ukarani. Z tego co widać czas ten zbliża się nieubłaganie.
~Iza niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 5:37
W parlamencie z Bolesławca był również dr Edmund Maliński - były dyrektor II Liceum Ogólnokształcącego. W latach 1991–1993 sprawował mandat senatora II kadencji .

:)
11445
PanM
5 czerwca 2014r. o 6:05
~MrWhite napisał(a): Z punktu widzenia tych co są przy władzy pewnie nie było tak dobrego okresu. Koryta pełne, system sprzyjający korupcji, złodziejstwo, powszechny nepotyzm, kolesiostwo, obłuda, inwigilacja. I to wszystko w naszym mieści. Strach pomyśleć jakie marnotrawstwo jest w stolicy.

Mam nadzieję, że zostaniecie kiedyś za to wszystko osądzeni i ukarani. Z tego co widać czas ten zbliża się nieubłaganie.

Aby nie było spekulacji powyższy tekst nie należy do mnie .Ja swoje podpisuję.
Z całą pewnością jednak odniosę się do tego tematu bo zasługuje on na porządny komentarz.
Tak Panie Janie Kisiliczyk Pan widzi różowo to co jest czarne .Czas na zmianę okularów.[img=1401941128_8r7fcfi.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~Jorg niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 6:42
A czy przypadkiem ten nasz poseł nie zgłosił do prokuratury ,iż piosenka w wykonaniu Pawła Kukiza "ZHN zbliża się "obraziła jego uczucia religijne??
~do PanaM niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 7:53
Twój Ruch już przegrał i nigdy się nie odbije. Szkoda Nowaka, bo to uczciwy facet.
~Mieszkaniec Bolesławca niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 8:53
~do PanaM napisał(a): Twój Ruch już przegrał i nigdy się nie odbije. Szkoda Nowaka, bo to uczciwy facet.

Nie licz na to że ludzie dadzą się bez końca ogłupiać i okradać.To tylko kwestia czasu gdy się dowiedzą kto i jak to robi.
~pinochet niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 9:01
PanM napisał(a):
~MrWhite napisał(a): Z punktu widzenia tych co są przy władzy pewnie nie było tak dobrego okresu. Koryta pełne, system sprzyjający korupcji, złodziejstwo, powszechny nepotyzm, kolesiostwo, obłuda, inwigilacja. I to wszystko w naszym mieści. Strach pomyśleć jakie marnotrawstwo jest w stolicy.

Aby nie było spekulacji powyższy tekst nie należy do mnie .Ja swoje podpisuję.
Z całą pewnością jednak odniosę się do tego tematu bo zasługuje on na porządny komentarz.
Tak Panie Janie Kisiliczyk Pan widzi różowo to co jest czarne .Czas na zmianę okularów.[img=1401941128_8r7fcfi.jpg]
W ogóle nie ma takich spekulacji,bo nie Twój poziom,a po co za tym Twój Ruch jest za utrwaleniem obecnej sytuacji
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza