Tak racja przez ostatnie 25 lat tak zrujnowaliście Polske moją ojczyzne że od czasów jagielońskich nikt jej tak nie zrujnował nawet dwie wojny.przestańcie się ośmieszać.
~majętny Stef niezalogowany 5 czerwca 2014r. o 10:14
Poseł rozumie wolną Polskę jako dostęp do koryta.
Przecież III RP i PRL są podobne ,tylko sojusznik się zmienił.
Dopominanie się o stacjonowanie wojsk USA w Polsce i stolicy w Brukseli to się nawet najstarszym Polskim komunistom nie śniło.
Tamci musieli się zgodzić na Ruskie wojsko i sterowanie z Moskwy bo wiedzieli jaki jest
Stalin i co może im zrobić a dzisiejsi sami się oddają w ręce wroga, chociaż nie muszą.
Bredzą coś o buforze z Ukrainy dla Polski a sami zrobili z siebie bufor dla Niemców.
Nie potrafią ochronić ludności Polskiej przed kurduplowatą Litwą i robią tam z naszymi co chcą.
Cameron może sobie ubliżać Polakom a nasi nie słyszą.
W Holandii naszym ubliżają a nasi udają że deszcz pada.
Cymbał jeden z drugim myśli że jak ma garniturek to już jest kimś.
Myśli że jak jakiemuś pajacowi na stanowisku rękę to ma patent na mądrość :D
Polska demokracja ma twarz "mendrca europejskiego", czyli Lesia Wałęsy.
Niby mądry ale wysłowić się nie potrafi.
Mędrzec po OHPie :D
~Lucjan Złotkowski niezalogowany 5 czerwca 2014r. o 13:15
Panie Kisiliczyk kiedy prowadziłem Pańską kampanie wyborczą Pan mieszkał tak jak ja w bloku i jak ja jezdził Syrenką , ja pracownik fizyczny Pan tzw. inteligencja . Po 25 latach fizyczny z bloku wyjechał na wieś do rudery po teściu ma 20 letniego grata - Pan mieszka w willi i posiada niezłej klasy auto miałem zamiar nie wychodzić na scenę i stać w jednym szeregu z Panem ,nie powinienem uczestniczyć w zakłamywaniu historii , prawdziwi bohaterowie walczyli o chleb i godne życie wywalczyli wolność a profity zawłaszczyła inteligencja tzw. opozycjoniści którzy zapomnieli że opozycja to także miliony Polaków. Dwa wielkie plusy Wolna i bezpieczna Polska nie rekompensuje pracy poniżej ludzkiej godności i głodowych pensji. Obecnie bardziej niż za komuny potrzebny jest Komitet Obrony Robotników przed kapitalistycznym wyzyskiem bo oszołomy typu Lenin mogą namieszać.
~do p.Lucjana niezalogowany 5 czerwca 2014r. o 16:14
Widze Panie Lucjanie ,ze Pan był bliżej naszych bohaterow.To się zapytam jakie zasługi ma Pan Cz.Maslicki.Slyszalem,ze nazywal się kiedyś Cz.Maslo.A później zmienil nazwisko na Maslicki,zeby zmylic bezpiekę,o co w tym wszystkim chodzi?
~Lucjan Złotkowski niezalogowany 5 czerwca 2014r. o 17:08
Państwa Maślickich poznałem na jednym ze spotkań w ich domu uznałem że to nie moje środowisko , jako jeden z prowadzących kampanie byłem z P. Maślicką i P. Kisiliczykiem na ty , po wyborach przestali mnie poznawać a Komitetowi Wyborczemu nawet nie podziękowali zmusiłem się do przeczytania książki P. Maślickiej w niej przedstawiła się jako matka sukcesu wyborczego , trochę napisała o Mec. Czyżewskim i wymieniła Janka Filipka pozostałe kilkanaście osób to powietrze ,faktem jest że każdy kto z Bolesławca zrobiłby zdjęcie z Wałęsą zostałby wybrany .
PanM napisał(a): ...Aby nie było spekulacji powyższy tekst nie należy do mnie .Ja swoje podpisuję.
Z całą pewnością jednak odniosę się do tego tematu bo zasługuje on na porządny komentarz.
Tak Panie Janie Kisiliczyk Pan widzi różowo to co jest czarne .Czas na zmianę okularów...
1) Swoich tekstów nie musisz podpisywać. Są tak żenująco durne że każdy je rozpozna.
2) Jeśli coś zasługuje na porządny komentarz to napewno nie twój.
3) Panu Kisiliczykowi możesz co najwyżej nisko się ukłonić i pokornie milczeć!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.