Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Wolnej Polski
11445
PanM
10 czerwca 2014r. o 13:39
Dla mnie osobiście pierwszy poseł wolnej Polski zasłużył się donosem na mnie do KC PZPR .
Ponieważ nie miałem z tą firmą nic wspólnego nie zrobiło to na mnie wrażenia .Ale pracę straciłem.Bo mój szef miał.

Gdy po latach dowiedziałem się kim jest nie mogłem wyjść z podziwu.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 czerwca 2014r. o 14:31
Panie Przemku zdaje Pan sobie zapewne sprawę ,że taki zarzut może mieć finał w sądzie...?A jeżeli jest tak jak Pan napisał to prosimy o konkrety i wówczas może młodzież zacznie uczyć się prawdziwej historii a nie wydumanej na spotkaniach towarzysko-brydżowych...
Jakoś wierzyć mi się nie chce by p.Jan donosił na pana aż do Komitetu Centralnego...przecież bliżej by mu było do miejskiego lub powiatowego... :D
Pan Lucjan ma rację ...wydutkali solidarnościuchów tzw".ELYTY"
10114
#alter nieaktywny
10 czerwca 2014r. o 14:35
~ napisał(a): Panie Przemku zdaje Pan sobie zapewne sprawę ,że taki zarzut może mieć finał w sądzie

tzw".ELYTY"

Co do zarzutu PanaM miałem zamiar napisać to samo :) To atak zasługujący na proces.

elity? Nazwałbym ich, beneficjentami z WSI, czyli Wojskowych Służb Informacyjnych. :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
10 czerwca 2014r. o 15:21
alter napisał(a):
~ napisał(a): Panie Przemku zdaje Pan sobie zapewne sprawę ,że taki zarzut może mieć finał w sądzie

tzw".ELYTY"

Co do zarzutu PanaM miałem zamiar napisać to samo :) To atak zasługujący na proces.

elity? Nazwałbym ich, beneficjentami z WSI, czyli Wojskowych Służb Informacyjnych. :)

zdradz nam jeszcze proszę -kto zastrzelił Kennedy'ego? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
10 czerwca 2014r. o 15:24
falco napisał(a):
zdradz nam jeszcze proszę -kto zastrzelił Kennedy'ego? :D

Tnij cytaty matołku.

Od kiedy to chłopka małorolnego to interesuje. Pogadaj o krzywości bananów :P

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
10 czerwca 2014r. o 15:29
być może wyprowadziłeś sie z wiochy ale ''wiochy '' z siebie nie wyprowadzisz... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
11445
PanM
10 czerwca 2014r. o 15:45
~ napisał(a): Panie Przemku zdaje Pan sobie zapewne sprawę ,że taki zarzut może mieć finał w sądzie...?A jeżeli jest tak jak Pan napisał to prosimy o konkrety i wówczas może młodzież zacznie uczyć się prawdziwej historii a nie wydumanej na spotkaniach towarzysko-brydżowych...
Jakoś wierzyć mi się nie chce by p.Jan donosił na pana aż do Komitetu Centralnego...przecież bliżej by mu było do miejskiego lub powiatowego... :D
Pan Lucjan ma rację ...wydutkali solidarnościuchów tzw".ELYTY"

Przecież można podać mnie do sądu.W sprawę zamieszane są jeszcze trzy bardzo znane Bolesławieckie osoby .Jedna nie żyje ale dwie a i owszem.
Myślę że one wpłyną na pana byłego aby tej sprawy nie rozdmuchiwał.
Mi się też wierzyć nie chciało ale pismo widziałem własnymi oczyma a pracę straciłem też nie na żarty.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
10 czerwca 2014r. o 16:51
A my chcemy jak najbardziej rozdmuchać "tą sprawę"... !!
I albo jest Pan pokrzywdzony(i należy sie Panu zadość uczynienie....)albo Pan najzwyczajniej w życiu kłamie...a wówczas nikt na Pana już nie zagłosuje.Zabrnął Pan Panie Przemku w zaułek z którego ciężko się będzie wykaraskać ...No chyba ,że ma Pan niezbite dowody i jest Pan gotów nimi z nami się podzielić ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.