Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Wolnej Polski
2900
#falco nieaktywny
10 czerwca 2014r. o 21:59
no i teraz poznamy ''prawdziwa prawdę''

a może nawet dwie ''prawdy'' co by mnie nie zdziwiło... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
10 czerwca 2014r. o 22:35
~Jan Kisiliczyk napisał(a): Informuję, że za oszczerstwa kierowane wobec mnie przez Pana Przemysława Moszczyńskiego (Komentarz PanaM) skieruję sprawę do Sądu. Jan Kisiliczyk
>

A co Pan nazywa oszczerstwami ?
Czas ponoć leczy rany ale nie zamazuje wszystkim pamięci.
Chce się Pan pobabrać w swojej przeszłości to ma Pan prawo.
Los nas zetknął dwa razy w życiu .Pierwszy i drugi raz z Pana wyboru.Może odkopiemy reportaż z TVN co Pan mówił o mnie .Może się Pan pochwali jak traktował prywaciarzy .
Chwali się Pan że był wojownikiem o wolną Polskę .Niestety wiele milionów Polaków nie tak ją sobie wyobrażało.

Słowo się rzekło , przyjmuję rękawicę.
Pozdrawiam Pana /wszak różni nas tylko półtora roku na Pana korzyść i obaj spędzaliśmy dzieciństwo w Lubomierzu./

Przemysław Moszczyński

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
10114
#alter nieaktywny
10 czerwca 2014r. o 22:41
~Jan Kisiliczyk napisał(a): Informuję, że za oszczerstwa kierowane wobec mnie przez Pana Przemysława Moszczyńskiego (Komentarz PanaM) skieruję sprawę do Sądu. Jan Kisiliczyk

Popieram w pełni :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
211
skorn
10 czerwca 2014r. o 22:50
Każdy może sie podpisać 'Jan Kisiliczyk' na tym forum.

<i>
~jojo niezalogowany
10 czerwca 2014r. o 22:51
Może w końcu ten "panM" sobie zapamięta że najpierw trzeba myśleć a potem pisać. Zakładam oczywiście że potrafi jedno i drugie ale pewny nie jestem. :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 czerwca 2014r. o 22:59
Alter , Ty młotku , cicho być.

Panowie , staję , jako negocjator , znacie mnie Obaj.
Janek , ponieważ na Twoim domu widnieje łaciński napis " módl się i pracuj ", znaczy się, w Boga wierzysz. I Jego miłosierdzie. Po cholerę Ci sądy.

Przemo , ja również jestem z frustrowany , ale to wcale nie oznacza , że nienawiści mam się uczyć i brata oskarżać.

Wzywam Was na udeptaną ziemię , może być w kościele w Kruszynie , tudzież przed. Janek , będziesz miał blisko , a Przema po drodze zabiorę.

Po cóż to dręczyć wymiar niesprawiedliwości ? :D

Czekam na odzew Panowie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
10 czerwca 2014r. o 23:06
Pannazdzieckiem napisał(a): Alter , Ty młotku , cicho być.

Sprawa jest jasna!

Sam jesteś młotek słabeuszu.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 czerwca 2014r. o 23:25
Panowie , proszę Was , ja uniżony sługa.

Jeden z niewielu moich Autorytetów , obmywał stopy swoim uczniom , nie włóczył się po kajfaszowskich sądach. Każdego Żyda miał za Brata. Czy moglibyście naśladować chłopaka ? :D

Przemo, nie daj się prosić :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza