Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dni Miasta tuż tuż...
~xyz niezalogowany
19 czerwca 2014r. o 12:28
pewnie i tak będzie padać, jak co roku ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7878
#ojciec nieaktywny
19 czerwca 2014r. o 13:40
sloneczko010981 napisał(a): Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził. Tyle w temacie.

Dogodził? Pokaż mi coś, co jest dla młodzieży w tej ofercie...chyba tylko piwsko i grillowe badziewie, A potem zdziwko że chleją po kątach. Mają jakąś alternatywę w takie dni? Ja nie widzę.
~gosc niezalogowany
19 czerwca 2014r. o 13:50
Czy organizatorzy przygotowali coś dla dzieci, jak np: plac zabaw, zjeżdżalnia, karuzela itp.? czy pozostają jedynie krzesełka przed sceną.. bo jak narazie jedyną atrakcją w mieście dla najmłodszych są łabędzie i fontanna.
2884
ela
19 czerwca 2014r. o 15:38
W co się ubrać ?? ;)
~mir.ko niezalogowany
19 czerwca 2014r. o 15:41
z pewnością nie ubieraj się w coś co przypomina teoretyczne państwo :)
4190
#Detonator nieaktywny
19 czerwca 2014r. o 19:14
Zawsze Dni Bolesławca kojarzyły mi się z Bolesławcem,widać że jedno wielkie g... Gdzie są młode Bolesławiceckie zespoły,gdzie jest młodzież która powinna być na scenie. Mam nadzieję że młodzież Bolesławiecka na wyborach was doceni,syf nic więcej. Bogatynia ma chyba lepszy program dla młodych

http://2014.karbonalia.pl/content/blogcategory/28/47/
~aga niezalogowany
19 czerwca 2014r. o 19:59
Wesołe miasteczko będzie? :]
~aga niezalogowany
19 czerwca 2014r. o 20:01
Wesołe miasteczko będzie? :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza