~DO PIOTRA napisał(a): Jakbyś nie zauważył panie kierowniku to w tym ...idołku jedynie KK może trzymać w rydzach to otępiałe, zapatrzone na zachód społeczeństwo.Zajmujesz się jakimiś BYDLAKAMI ,a nie cieplem w miescie .Mamy w B-cu 18 ENERGETYKOW ze specjalnoscia ENERGETYKI CIEPLNEJ nie robi się KONKURSU tylko KOLESIA się wstawia.Bardzo dobrze temu Boleslawieckiemu MOTLOCHOWI ,ze się na to Zgadza!!
Myślisz, że u prawosłowian nie ma bandytyzmu? Jest, ale mimo tego putin nie bardzo boryka się z zepsuciem XXI w. Plując na Kościół Piotrze strzelasz w kolano Polsce, a to pamiętać będę.
~ napisał(a): .Bardzo dobrze temu Boleslawieckiemu MOTLOCHOWI ,ze się na to Zgadza!!
~DO PIOTRA napisał(a): Jakbyś nie zauważył panie kierowniku to w tym ...idołku jedynie KK może trzymać w rydzach to otępiałe, zapatrzone na zachód społeczeństwo.
Myślisz, że u prawosłowian nie ma bandytyzmu? Jest, ale mimo tego putin nie bardzo boryka się z zepsuciem XXI w. Plując na Kościół Piotrze strzelasz w kolano Polsce, a to pamiętać będę.
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a): , ale Jaszczura udupię. Tak mi dopomóż Bóg
~Zdemotywowany napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): , ale Jaszczura udupię. Tak mi dopomóż Bóg
Czekam. Tak mi dopomóż Bóg.
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a): Prywatną miłość dzisiaj poświęciłem dla dobra ogólnego.
Pannazdzieckiem napisał(a): Prywatną miłość dzisiaj poświęciłem dla dobra ogólnego. Mów mi patryiota - dziwny czlowiek