Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto na prezydenta? Kto do rady?
1
emem
9 lipca 2014r. o 16:54
Wyglada na to, ze prezydent Boleslawca i burmistrz Nowogrodzca zostana na swoich stanowiskach. Juz jest raczej za pozno na wypromowanie mocnego kandydata, no... chyba ze trafi sie jakas afera tasmowa ;)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~majętny Stef niezalogowany
9 lipca 2014r. o 17:02
"Może więc Wy, drodzy czytelnicy, by dodać kandydatom animuszu, zaproponujecie ludzi, którzy się do kandydowania nadają?"

Proponuję Pana Alexa. Zna problemy i potrzeby Bolesławian i wychodzi im naprzeciw.
3244
#polak nieaktywny
9 lipca 2014r. o 17:02
Może dziennikarze śledczy z Bolec.info mają jakieś taśmy, coś mi się tak wydaje.Podobno szykują megasensację.
2438
#rafi nieaktywny
9 lipca 2014r. o 17:03
emem napisał(a): Wyglada na to, ze prezydent Boleslawca i burmistrz Nowogrodzca zostana na swoich stanowiskach. Juz jest raczej za pozno na wypromowanie mocnego kandydata, no... chyba ze trafi sie jakas afera tasmowa ;)
No to na co czekacie ?? jak wprost działajcie :D

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
1
emem
9 lipca 2014r. o 18:08
Rozwazam start w wyborach prezydenckich.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~głos niezalogowany
9 lipca 2014r. o 18:47
Masz mój głos.
2900
#falco nieaktywny
9 lipca 2014r. o 19:12
już polerujcie buciki ...
a wybory?...g...mnie obchodzą bo jeśli nie stary to tylko nowy ''ryj przy korycie''

''przyspawani do stołków'' nie pozwolą na zmiany ale wy szanowni ''wyborcy'' nadal kochacie sprzedawać się za ''kilogram zwyczajnej''

"bierz życie z każdym oddechem..."
2047
#mildzia nieaktywny
9 lipca 2014r. o 19:12
Mój też ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.