Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Holandia- Argentyna - kto przejdzie ?

3145
#hemi nieaktywny
9 lipca 2014r. o 19:23
Też tym razem masakra, czy wyrównany mecz ?
Zasiadając w fotelu w celu oglądania meczu Brazylia-Niemcy spodziewałem się zaciętej walki ,a tu masakra :P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11222
#Amnesty nieaktywny
9 lipca 2014r. o 19:45
z pewnością nie będzie takiego blamażu jak z Brazylią...
niestety wczorajszy mecz pokazał błaznom z FIFA oraz kompromitującym się przed milionową widownią sędziom , że tak się kończy przeciąganie na siłę z meczu na mecz przeciętnej drużyny tylko dlatego,że jest gospodarzem.
Swoją drogą...szkoda ,ze ta zasada nie obowiązywała na Euro 2012 ;)

Dzisiaj stawiam na Holandie ,od samego początku stawiałem na finał Niemcy-Holandia i ukoronowaniem mojej męskiej próżności byłoby dzisiejsze zwycięstwo ,,pomarańczowych". :D

Może jakieś karne nawet....kto wie.... ;)
~mir.ko niezalogowany
9 lipca 2014r. o 19:47
licze dzis na wyrownany z przewaga holandii ;] oby bez karnych
~mir.ko niezalogowany
9 lipca 2014r. o 19:59
pomaranczowi pare dni temu musieli odstapic hotel sponsorom i elicie fify. Moga zaczac agresywnie hehe
7878
#ojciec nieaktywny
9 lipca 2014r. o 20:01
Oranje boven !!!
3145
#hemi nieaktywny
9 lipca 2014r. o 20:09
A ja nie wiedzieć czemu , ot tak po prostu jestem za Argentyną .
Żonka cos podpowiada,że pomarańczowi grają bardzo agresywnie więc...Jestem tym bardziej za Argentiną :)
I pewnie papież też tam przy bramce będzie stał :P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
9714
#BPM nieaktywny
9 lipca 2014r. o 20:37
Jesli tak, to w finale przy bramkach bedzie stalo dwoch papiezy.
11222
#Amnesty nieaktywny
9 lipca 2014r. o 20:58
[img=1404932319_bkjaido.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.