Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak sobie radzić po odejściu partnera

11222
#Amnesty nieaktywny
5 sierpnia 2014r. o 5:34
~ napisał(a): Nie ma różnicy? Napewno to nie to samo kiedy umiera człowiek, który nas kochał, a kiedy idzie sobie taki co nas olał.

oj...chyba moja wypowiedź była trochę za trudna.... ;)
dodam jeszcze ,że autorka napisała , iż jednego dnia mówił że będzie kochać do końca życia a drugiego poszedł w cholerę :D

Zmoderowano 05.08.2014 godz.21:20 - powód: dubel (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~aga niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 10:05
Moja rada to cieszyć się wolnością. . .
~ko niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 11:44
czas czas czas... musi boleć ale przejdzie - GWARANTUJĘ
~Sam niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 12:06
Też mam ostatnio to samo :( Pierwsze tygodnie były bardzo ciężkie. Teraz już lepiej. Potrzeba czasu.
~anonimka niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 15:20
też mi coś jak odszedł to niech spada widocznie nie był Ciebie wart nie ma co płakać i się samemu zadręczać :) idż do fryzjera ,kosmetyczki i miej palanta w dupie niech się buja :D
~no shame niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 16:07
~anonimka napisał(a): też mi coś jak odszedł to niech spada widocznie nie był Ciebie wart nie ma co płakać i się samemu zadręczać :) idż do fryzjera ,kosmetyczki i miej palanta w dupie niech się buja :D

tłumaczenie życiowej łajzy : nie był mnie wart !! :D :D :D
~Luksusowy man niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 17:24
A co, ma płakać i rozpaczać? Pewnie, że nie był jej wart! Niech spada palant do kwadratu. Twój wpis to żenada.
Autorka nie rozpaczaj znajdziesz tego właściwego, a nie takiego nic nie wartego.
~ niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 17:49
~Luksusowy man napisał(a): Pewnie, że nie był jej wart! Niech spada palant do kwadratu.

Skąd wiesz?? :)
Czy każdy facet po rozstaniu z partnerką jest palantem, (...)? :P

Zmoderowano 05.08.2014 godz.21:21 - powód: ubliżanie (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza