Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak sobie radzić po odejściu partnera

~ niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 22:34
Był niby związek, teraz jest rozwiązek ;). Radzić sobie trzeba tak, jak kiedyś, zanim się pojawił. Zależy jeszcze o jakie radzenie sobie chodzi. O finansowe, uczuciowe, czy może fizyczne potrzeby? Może o wszystko.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10592
#bieda nieaktywny
5 sierpnia 2014r. o 22:35
romantyzm zabija, nie watro być romantykiem :|
~facet35 niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 23:00
Mi rozsypało sie malzenstwo. Mam mega dola dzisiaj. Najgorsze to ze wieczory spędzą sie w pojedynkę. Brakuje osoby którą sie kocha :(
~ niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 23:04
~ napisał(a): a jak mozna zostawic kobiete w ciazy dla mlodszej i chudszej

jak najszybciej... ;) :D :D
~:D niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 23:06
wypowiedź godna Trola :D
niezłe
~autorka niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 23:07
Dziękuje wszystkim za rady i zrozumienie.
~ niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 23:15
~ napisał(a): a jak mozna zostawic kobiete w ciazy dla mlodszej i chudszej

Tak samo jak dla młodszej i grubszej :D
~ niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 23:23
~facet35 napisał(a): Mi rozsypało sie malzenstwo. Mam mega dola dzisiaj. Najgorsze to ze wieczory spędzą sie w pojedynkę. Brakuje osoby którą sie kocha :(

Może właśnie o to chodzi, żebyś wreszcie zrozumiał że do szczęścia nie jest Ci nikt. potrzebny.
Ludzie wchodzą w związki z potrzeby dlatego są tacy zazdrośni zaborczy, dlatego że siebie nie kochają. Najważniejsze to zrozumieć to bo jak możesz kogoś kochać nie kochając siebie.
Trzeba sobie też uzmysłowić że KAŻDY z nas przeżył takie rozstanie, więc nie jesteś sam.

Jesteś mężczyzną to wstyd się użalać nad sobą, bądź twardy, pogodny, zaradny a zobaczysz że do niej to dotrze zobaczy że sobie świetnie radzisz bez niej i jeszcze będzie chciała wrócić.

Sam takie coś przeżyłem znam to z autopsji :)
Zacząłem dużo czytać, uprawiać sport, dobrze się ubierać, stałem się atrakcyjnym facetem ponownie, bo prawda jest taka, że długi związek z nas mężczyzn robi ciapy.

pozdro.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza