PanM napisał(a): Tak jak wspominałem w wywiadzie Azart-sat - oprócz KWW Wasza Rada nie ma w tej chwili komitetu skłonnego zadziałać w interesie mieszkańców Bolesławca .
falco napisał(a): który z kandydatów-może pan ''em''? ;) podpisze ''papier'' że w razie udowodnionego przekrętu,udowodnionej ''szkody społecznej'' zostanie mu zajęty majątek na poczet pokrycia szkód a sam jako winny pójdzie w ''kajdany'' :D
gwarantuję że żaden z kandydatów tego nie zrobi bo idą tm by robić a nie oddawać kasę..
mam uwierzyć w pieprzenie bzdur że'' idę tam by coś zrobić dla miasta,dla mieszkańców''
są tacy co będą chcieli w to uwierzyć -ja nie :P [/c
Ja bez strachu mogę taki glejt podpisać
Nasz program zakłada jedynie maksymalne oszczędności i redukcje w administracji.
Potem spłata długu a jako trzeci krok obniżki obciążeń ludności Bolesławca.
Trzy proste kroki , jasna transparentna polityka władzy .
Nagrodą będzie sam fakt piastowania urzędniczego stanowiska.
~ napisał(a): Nikt nie widział ani nie słyszał o składzie takiego komitetu. Taki anonimowy twór może obiecywać co tylko chce i ma to takie samo znaczenie jak pierdnięcie krasnoludka.
Ja osobiście żądam aby taki twór trzymał się jak najdalej od moich interesów. :P
~Tłumacz napisał(a):
To wybory w jednomandatowych okręgach.Kazdy kandydat odpowiada za siebie .Komitet go tylko zglasza.Czy to takie trudne do zrozumienia.KWW Wasza Rada To nie zadna partia to mieszkancy Bolesławca.
~Komentarz do PanaM napisał(a):~Tłumacz napisał(a):
To wybory w jednomandatowych okręgach.Kazdy kandydat odpowiada za siebie .Komitet go tylko zglasza.Czy to takie trudne do zrozumienia.KWW Wasza Rada To nie zadna partia to mieszkancy Bolesławca.
Wasza Rada to PanM, a jeśli ktoś jest z partii Palikota, reprezentuje partię Palikota i od zawsze wypowiada się w imieniu partii Palikota, tzn. jest partyjniakiem od Palikota. A że się przemalował na Waszą Radę, to raczej zabawne, wstydzi się wystartować pod szyldem Palikota?
Ciekawe kto jeszcze zdecyduje się wystartować pod szyldem Palikota z PanemM, jest to obecnie największa tajemnica tej partii w mieście :-)
~ napisał(a):
A może po prostu nie mogą znaleźć chętnych ;-)