~Do tych rozgarniych napisał(a): Tak serio to dlaczego panM budzi w Was tyle emocji ?
Przecież to zwykły człowiek .Ani kosmita , ani czarodziej , ani Wasz guru .
O co tu kaman ?
Ponad 50 tysiecy wejsc dla jakiegos szaraka ?
~Do tych rozgarniych napisał(a): Tak serio to dlaczego panM budzi w Was tyle emocji ?
Przecież to zwykły człowiek .Ani kosmita , ani czarodziej , ani Wasz guru .
O co tu kaman ?
Ponad 50 tysiecy wejsc dla jakiegos szaraka ?
~Staszek napisał(a): Jeśli w kilku najbliższych dniach zwykli mieszkańcy, jak to często pisze panM, nie otrzymają do publicznej wiadomości nazwisk reprezentantów i kandydatów do władz KWW "Wasza Rada" to będą mieli prawo sądzić że cały ten komitet to zwykła ściema i jego szyld stworzony został tylko w celu wciśnięcia Moszczyńskiego do Rady Miasta. Jeśli tak będzie to ja dziękuję za taką "demokrację" i takiemu "komitetowi" z przyjemnością powiem "pocałujcie mnie w d... !" :D :P :PA co chciales Stanislawie zaszczuc Kandydatow przed wyborami.To ci się chyba nie uda.Bedziesz gratulowal po wyborach.Glosuj na kogo chcesz .To jest Komitet Wyborcow i wyborcy sobie nie zycza ujawniania Kandydatow.A DEMOKRACJI szukaj w Albanii.
~ napisał(a):~Staszek napisał(a): Jeśli w kilku najbliższych dniach zwykli mieszkańcy, jak to często pisze panM, nie otrzymają do publicznej wiadomości nazwisk reprezentantów i kandydatów do władz KWW "Wasza Rada" to będą mieli prawo sądzić że cały ten komitet to zwykła ściema i jego szyld stworzony został tylko w celu wciśnięcia Moszczyńskiego do Rady Miasta. Jeśli tak będzie to ja dziękuję za taką "demokrację" i takiemu "komitetowi" z przyjemnością powiem "pocałujcie mnie w d... !" :D :P :PA co chciales Stanislawie zaszczuc Kandydatow przed wyborami.To ci się chyba nie uda.Bedziesz gratulowal po wyborach.Glosuj na kogo chcesz .To jest Komitet Wyborcow i wyborcy sobie nie zycza ujawniania Kandydatow.A DEMOKRACJI szukaj w Albanii.
~ napisał(a):~Staszek napisał(a): Jeśli w kilku najbliższych dniach zwykli mieszkańcy, jak to często pisze panM, nie otrzymają do publicznej wiadomości nazwisk reprezentantów i kandydatów do władz KWW "Wasza Rada" to będą mieli prawo sądzić że cały ten komitet to zwykła ściema i jego szyld stworzony został tylko w celu wciśnięcia Moszczyńskiego do Rady Miasta. Jeśli tak będzie to ja dziękuję za taką "demokrację" i takiemu "komitetowi" z przyjemnością powiem "pocałujcie mnie w d... !" :D :P :PA co chciales Stanislawie zaszczuc Kandydatow przed wyborami.To ci się chyba nie uda.Bedziesz gratulowal po wyborach.Glosuj na kogo chcesz .To jest Komitet Wyborcow i wyborcy sobie nie zycza ujawniania Kandydatow.A DEMOKRACJI szukaj w Albanii.