~ napisał(a): (...). PanM chyba nawet nie wie co może prezydent miasta, a co jest mu odgórnie narzucane. Jestem w 100% pewna że nie ma pojęcia co należny do obowiązków gminy i co organ zarządzający gminą ma obowiązek zapewnić swoim mieszkańcom. pewnie tez nie wie że pieniążki trafiające do kasy miasta w większości są pieniędzmi które mają odgórne przeznaczenie.
~Hannah napisał(a):~ napisał(a): (...). PanM chyba nawet nie wie co może prezydent miasta, a co jest mu odgórnie narzucane. Jestem w 100% pewna że nie ma pojęcia co należny do obowiązków gminy i co organ zarządzający gminą ma obowiązek zapewnić swoim mieszkańcom. pewnie tez nie wie że pieniążki trafiające do kasy miasta w większości są pieniędzmi które mają odgórne przeznaczenie.
PanM , jeżeli zwycięzy w wyborach , nauczy się wszystkiego co powinien wiedzieć !
Tak jak każdy do tej pory i nie tylko w Bolesławcu.
Nikt , a przynajmniej większość którzy startują w polityce, zarzadzaniu nie posiada przygotowania "profilowego". Uczą się potem , czyli w trakcie
:D
~Hannah napisał(a): Ciekawi mnie jakie wy , którzy krytykujecie Pana M , macie wykształcenie ?? Sporo z was , ma chyba tylko to , co jest "obowiązkowe". Dlaczego tak sądzę? Bo człowiek WYKSZTAŁCONY szanuje przede wszystkim sam siebie. :D W wypowiedziach takiego człowieka brak jest inwektyw , napastliwości wręcz agresji...
W komentarzach zamieszczonych pod tym artkułem (wywiadem) jest sporo słów , które winny przynieść raczej wstyd autorom. Nie przyniosą , ponieważ autorzy chowają się "za tyldą" bądź Nickiem. Też jestem "tyldą" , lecz w moim komentarzu jest tylko stwierdzenie faktu... :D
~Hannah napisał(a): Ha , ha, ha...Ty chyba nie wiesz o czym napisałeś. :D Zarządzania nawet małą firmą , jeżeli cię ktoś zatrudni , tez się uczysz. Znasz zasady ogólne ale nie specyfikę. I tu , w tym przypadku jest to samo.
PanM potrafi !! Chce !! Dajmy Mu szansę !!
~mir.ko napisał(a): Nie. wielu ludzi uważa że jak zatrzymasz te 60 zł to dumnie będziesz głosić hasło "po pierwsze mieszkancy"