Od pol roku jestem na liscie aby otrzymac mieszkanie komunalne i od pol roku numer na liscie sie nie zmienil czy ktos sie orientuje ile czeka sie na takie mieszkanie? Dodam ze zajmuje z mezem i 2 dzieci jeden pokoj mieszkamy z rodzicami mieszkanie z wilgocia nawet zanioslam zaswadczenie od lekarza ze corka musi zmienic mieszkanie bo choruje a na mieszkaniu siedzi komornik jakte procedury przyspieszyc
z tego co pamiętam to na pewno zaświadczenie o dochodach z ostatnich 3 miesięcy, opisać aktualną sytuację mieszkaniową na dokumentach które można dostać w mzgm.
Aniu-tu na forum niewiele się dowiesz bo ludzie jak zwykle udzielają się ale nie na temat.Moja znajoma dostała mieszkanie po nie całym roku czekania ale z tego co wiem to pomogły znajomości ale ty jak masz zaświadczenie od lekarza to może uda się coś przyśpieszyć-próbuj i ich popytaj na jaki czas oczekiwania masz się nastawić.
~do autorki niezalogowany 11 sierpnia 2014r. o 9:44
Mam taki pomysł, żebyś może poszła do prezydenta w te godziny, kiedy przyjmuje ludzi z problemami. Zawsze jest jakaś możliwość dla kogoś z naprawdę trudną sytuacją, żeby jakąś rezerwę przydzielić.
Poza tym szukaj, pytaj - zawsze jest trozwiązanie - nie tylko czekanie w kolejce , gdy inni rozpychają się łokciami.
Powodzenia.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.