~ napisał(a): zwyczajność,przeciętność,pospolitość,szarość itp. Po prostu szarość dnia,nic co przykuwa uwagę.
kc napisał(a):~ napisał(a): zwyczajność,przeciętność,pospolitość,szarość itp. Po prostu szarość dnia,nic co przykuwa uwagę.
Wklej tu zdjęcie kogoś, kogo uważasz za pięknego.
~ napisał(a): Czemu od razu "wklej"? Przede wszystkim te liczne osoby musiały by się na to zgodzić,a jak już ktoś wyżej zauważył ktoś kto jest naprawdę piękny, widzi to w oczach innych ludzi i nie czuje parcia ,żeby pokazywać swoje wdzięki.Skromność to także plus dla urody.
kc napisał(a):~ napisał(a): Czemu od razu "wklej"? Przede wszystkim te liczne osoby musiały by się na to zgodzić,a jak już ktoś wyżej zauważył ktoś kto jest naprawdę piękny, widzi to w oczach innych ludzi i nie czuje parcia ,żeby pokazywać swoje wdzięki.Skromność to także plus dla urody.
Chciałam zobaczyć jakim kryterium się kierujesz nazywając kogoś pięknym.
Skromność nie ma nic wspólnego z urodą. Skromność to jest cecha charakteru, może co najwyżej sprawić, że ludzie czują większą sympatię do takiej osoby.
Piękna osoba nieskromna dalej będzie piękna, a brzydkiej skromność urody nie doda. :* :* :* [
Dobrze ,że mnie objaśniłaś ,że "skromność to jest cecha charakteru" bo bym umarła w nieświadomości,właśnie pisałam o skromności w parze z urodą w sensie ,że osoba piękna i skromna wydaje nam się jeszcze piękniejsza ,naucz się czytać ze zrozumieniem i wyciąganiem wniosków,skromnośc to plus dla urody a nie czynnik urody,kpw? Piękna osoba z ohydną osobowością (może zabrzmi niewiarygodnie),ale traci na urodzie,po prostu brzydkie cechy charakteru "zasłaniają" urodę,a jeśli chodzi o jak mówisz "brzydką",to skromność i dobroć,miły uśmiech jak najbardziej doda urody,na piękno człowieka nie składa się tylko twarz poprawiona kilogramami tzw 'tapety",plastikowe piersi pupa,różne botoksy,silikony,itp tylko mnóstwo różnych czynników ,także skromność ,MĄDROŚĆ,takt,wiedza,gust itp,to i wiele jeszcze rzeczy stanowi o tym ,że ma się KLASĘ, do tego śliczna ,z błyskiem inteligencji w oczach twarzyczka i będzie miss.
~ napisał(a): Dobrze ,że mnie objaśniłaś ,że "skromność to jest cecha charakteru" bo bym umarła w nieświadomości,właśnie pisałam o skromności w parze z urodą w sensie ,że osoba piękna i skromna wydaje nam się jeszcze piękniejsza ,naucz się czytać ze zrozumieniem i wyciąganiem wniosków,skromnośc to plus dla urody a nie czynnik urody,kpw? Piękna osoba z ohydną osobowością (może zabrzmi niewiarygodnie),ale traci na urodzie,po prostu brzydkie cechy charakteru "zasłaniają" urodę,a jeśli chodzi o jak mówisz "brzydką",to skromność i dobroć,miły uśmiech jak najbardziej doda urody,na piękno człowieka nie składa się tylko twarz poprawiona kilogramami tzw 'tapety",plastikowe piersi pupa,różne botoksy,silikony,itp tylko mnóstwo różnych czynników ,także skromność ,MĄDROŚĆ,takt,wiedza,gust itp,to i wiele jeszcze rzeczy stanowi o tym ,że ma się KLASĘ, do tego śliczna ,z błyskiem inteligencji w oczach twarzyczka i będzie miss.
kc napisał(a):
Być może chciałabyś, żeby było inaczej , ale w wyborach "miss" liczy się piękno zewnętrzne. Przykro mi :* :* :*
kc napisał(a):~ napisał(a): Dobrze ,że mnie objaśniłaś ,że "skromność to jest cecha charakteru" bo bym umarła w nieświadomości,właśnie pisałam o skromności w parze z urodą w sensie ,że osoba piękna i skromna wydaje nam się jeszcze piękniejsza ,naucz się czytać ze zrozumieniem i wyciąganiem wniosków,skromnośc to plus dla urody a nie czynnik urody,kpw? Piękna osoba z ohydną osobowością (może zabrzmi niewiarygodnie),ale traci na urodzie,po prostu brzydkie cechy charakteru "zasłaniają" urodę,a jeśli chodzi o jak mówisz "brzydką",to skromność i dobroć,miły uśmiech jak najbardziej doda urody,na piękno człowieka nie składa się tylko twarz poprawiona kilogramami tzw 'tapety",plastikowe piersi pupa,różne botoksy,silikony,itp tylko mnóstwo różnych czynników ,także skromność ,MĄDROŚĆ,takt,wiedza,gust itp,to i wiele jeszcze rzeczy stanowi o tym ,że ma się KLASĘ, do tego śliczna ,z błyskiem inteligencji w oczach twarzyczka i będzie miss.
Nie zauważyłam w tych dziewczynach nic nienaturalnego, nie wiem o czym piszesz. Do tego jak na podstawie zdjęcia oceniłaś, że one nie są mądre, skromne, miłe, dobre ?
Być może chciałabyś, żeby było inaczej , ale w wyborach "miss" liczy się piękno zewnętrzne. Przykro mi :* :* :*