Czy w Bolesławcu są gdzieś prowadzone lekcje gry na gitarze od podstaw? Dla ludzi troszkę starszych. Wiem, że są gdzieś warsztaty gitarowe, ale z tego co się orientuję to dla dzieci i młodzieży. Niestety do tej grupy się już nie zaliczam.
Witam! Ja aktualnie pobieram prywatne lekcje u mnie w domu (mając lat 62) od pana Kucharczaka z MDK, zarówno gitary jak i keyboardu i muszę przyznać, że jestem zadowolony. Jakbyśmy się tak zebrali w grupę, to może udałoby nam się ustalić jakiś wspólny termin zajęć grupowych. Zawsze możemy spróbować. Nr do Pana prowadzącego 602686997
~MrStrat napisał(a): Myślę, że w tym przypadku w grę wchodzą jedynie lekcje prywatne. Z pewnością wielu jest gitarzystów, którzy podzielą się swoim doświadczeniem :)
nie każdego stać, a pieniądze na kulturę i sztukę z budżetu płyną.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.