Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gitara dla trochę starszych

1484
rafal
23 września 2014r. o 17:01
Czworo ja też chętny
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Marta niezalogowany
23 września 2014r. o 19:45
No to super :) Coś zaczyna się dziać. W jakim wieku jesteś Rafal?
~:-) niezalogowany
23 września 2014r. o 20:07
Pięcioro. Ja też chętna. Choć mam dopiero 46 lat ;)
1484
rafal
23 września 2014r. o 20:55
39
~ niezalogowany
23 września 2014r. o 22:27
i ja 34
8117
#alabaster72 nieaktywny
24 września 2014r. o 7:04
Witam
:) Byłem na lekcji p. Mirosława w BOK-U , niestety godziny w których uczyli się dorośli były niedostępne dla mnie, poszedłem raz na lekcje z dziećmi i i czułem się niezbyt dobrze.
Jeśłi zorganizujecie grupę i godzina będzie odpowiednia to się piszę, ale dla mnie odpowiednia to 17 - 18 . Mam pytanie, czy będzie to grupa w jakimś stopniu zaawansowana czy zaczynająca przygodę z gitarą bo sam dopiero zaczynam.
Oczywiście uważam że nie jestem trochę starszy, jestem młody, dopiero po czterdziestce
:P

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
~młoda niezalogowany
24 września 2014r. o 14:07
ja mam tylko gitarę i chęci, poza tym zaczynam od podstaw :)
8117
#alabaster72 nieaktywny
24 września 2014r. o 14:22
Mam nadzieję że mówimy tu o gitarze akustycznej lub klasycznej, bo taką mam :P

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.