Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gitara dla trochę starszych

~ niezalogowany
20 września 2014r. o 20:33
Ja mam 46 lat. Gitara jest. Szczere chęci też.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~bedziedobrze niezalogowany
21 września 2014r. o 8:57
tu jest w Bolesławcu dobry nauczyciel:
https://www.facebook.com/studiolittlewing
~ladaco niezalogowany
21 września 2014r. o 18:38
[url=
]tutaj są nauczyciele...[/url]
~~50 niezalogowany
22 września 2014r. o 11:38
~Marta napisał(a): To ja spróbuję coś się dowiedzieć, ale zanim zacznę rozmawiać, to chciałabym wiedzieć ile osób jest chętnych, żeby jasno określić o jaką grupę chodzi. Piszcie, kto jest na 100% pewny. Postaram się czegoś dowiedzieć w najbliższym czasie.

I jak tam, działasz coś?
~ niezalogowany
23 września 2014r. o 8:32
;( ;(
~Marta niezalogowany
23 września 2014r. o 15:09
Widzę bardzo mały odzew. W zasadzie to tylko ja i pan 50+ się zadeklarowaliśmy. Nikt nie utworzy grupy dla dwóch osób. Ja już myślę o prywatnych lekcjach, chociaż nie wychodzi to tanio samemu.
~młoda niezalogowany
23 września 2014r. o 15:22
ja mam 28 lat i jestem również chętna :D na 100%
~Marta niezalogowany
23 września 2014r. o 16:54
Super! To jest nas już troje :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza