~duch extazy niezalogowany 16 września 2014r. o 15:07
ciekawy artykuł,ja dostałem mandat za to że mam auto do lansu,pamiętasz ?? pouczenie za kolizje ale dowcip,w tej polsce coraz gorzej traktuje się szarych obywateli,a swoi zawsze mają dobrze.
~Pankracy niezalogowany 16 września 2014r. o 15:19
Milicja to milicja. Są porządni milicjanci i są tacy jak ci z tego zdarzenia. Nie obrażajcie wszystkich.
Pytanie do Pani rzecznik: jeśli trzy kolizje (w tym ta z opisu) zakończono pouczeniem to ile zakończono mandatem? To pytanie powinien zadać autor artykułu, ale widać coś mało dociekliwy był. A to informacja publiczna przecież. My szaraki płacimy po 250zeta!
~Antypolicji niezalogowany 16 września 2014r. o 15:21
O policjantach mam jak najgorsze zdanie, bolesławieccy policjanci w sądzie na rozprawie kłamali ile wlezie, a widzieli to samo co świadkowie. Zeznania bardzo się różniły i okrutny sędzia dał wiarę nie świadkom tylko 2 policjantom. Policja, sądy i prokuratura - to nie to co oczekiwaliby Polacy. Wszystko niestety z naszych podatków... Kiedy wszyscy wyjdziemy na ulicę wołać o wolną Polskę ??? Prawie każdy Polak wie, że wszystkich z tych organów należy wymienić. Nie dziwota, że pouczenie swoi swoim dali. Zgroza... W Niemczech taki policjant już nie byłby policjantem, bo byłby słusznie ukarany.
- W ciągu pierwszych 8 dni września funkcjonariusze 3 razy zakończyli kolizję pouczeniem wobec sprawcy zdarzenia.
To chyba również byli policjanci albo ich bliscy znajomi. A skoro skutki kolizji byly tak drastyczne że policjanci są na zwolnieniu co najmniej do 01.10 to chyba to trzeba zaliczyć jako wypadek, biorąc pod uwagę trzy tygodniowe zwolnienie z pracy!!!!!!!!!!!!!!!! Chamstwo!!!!!!!!!!!!!!! Dlatego nasi policjanci nigdy nie będą mieli szacunku wśród obywateli,i każdy powie że zawsze i wszędzie policja .........................będzie
Kiedyś było takie powiedzenie: "dobry policjant, to martwy policjant" ! Wiem, że zawsze działają na moją szkodę. O jakiejkolwiek pomocy, czy udzieleniu bezpieczeństwa od tych służb nawet nie marzę. Jak ich widzę, to zmieniam kierunek, bo wiem że od nich mogę się spodziewać wyłącznie kłopotów. Kolesiostwo i kumplostwo, ale można się pożalić do Komendanta Głównego Policji w Warszawie, nagłośnić sprawę w mediach, dopiero wtedy ludzie się dowiedzą jak w Bolesławcu policja działa. Przykładow podobnych jak Pani można by mnożyć-szczególnie w Bolesławcu. Wszystko pod dywan.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.