Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Policjant wjechał w tył radiowozu
~ niezalogowany
16 września 2014r. o 15:40
To się kwalifikuje na przestępstwo drogowe.(chorobowe powyżej 7 dni) A gdzie formułka niedostosowanie do panujących warunków drogowych? ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Doświadczony niezalogowany
16 września 2014r. o 15:49
W szkole uczono nas, że złe jest karane, a dobre wynagradzane. Jak patrzę dzisiaj z perspektywy czasu, to jest dokładnie odwrotnie. I kto to robi? Ci co dzierżą władzę ! Ci co mogą wiele ! Ci co są "niby" niezawiśli ! Zawodów władzy w Polsce wiele, ale sprawiedliwości "co kot napłakał" !
~ niezalogowany
16 września 2014r. o 16:04
Pouczenia po stluczce?! A za brak głupich świateł mandat 50 zł to jest sprawiedliwość!
~Goniu niezalogowany
16 września 2014r. o 16:07
To już jest chamstwo i brak słów to z tego wynika jacy Policjanci taki komendant .Panie Starosto i Panie Prezydencie trzeba Policji zafundować z naszych podatków nowe radiowozy przed wyborami .A do Komendanta Policji we Wrocławiu w następne Święto Policji tym Panom Policjantom wręczyć wysokie nagrody i medale za wspaniałą jazdę samochodami.
~klucz-nick niezalogowany
16 września 2014r. o 16:08
~Widz napisał(a): Kiedyś było takie powiedzenie: "dobry policjant, to martwy policjant" ! Wiem, że zawsze działają na moją szkodę. O jakiejkolwiek pomocy, czy udzieleniu bezpieczeństwa od tych służb nawet nie marzę. Jak ich widzę, to zmieniam kierunek, bo wiem że od nich mogę się spodziewać wyłącznie kłopotów. Kolesiostwo i kumplostwo, ale można się pożalić do Komendanta Głównego Policji w Warszawie, nagłośnić sprawę w mediach, dopiero wtedy ludzie się dowiedzą jak w Bolesławcu policja działa. Przykładow podobnych jak Pani można by mnożyć-szczególnie w Bolesławcu. Wszystko pod dywan.
nie tylko w Bolesławcu w Nowogrodzcu też nie lepiej ,a dzura 5 razy mniejsza.
~ niezalogowany
16 września 2014r. o 16:13
"Jak informują policjanci zniszczenia były niewielkie i naprawa została pokryta z ubezpieczenia sprawcy."

Niesamowite!! :) A z czyjego ubezpieczenia miałaby być pokryta skoro na pewno był trzeźwy! :)
~Czas zmiany niezalogowany
16 września 2014r. o 16:40
Policjanci, działkowcy, emeryci - to elektorat wyborczy !!! Samorządowcy, co w planach mają wybory i siebie na świeczniku do rządzenia na siebie bata nie ukręcą. Tu nie chodzi o Mieszkańców ale o kasę i tylko o nią. Reszta to mydlenie nam oczu. Awans policjanta, nawet miernego, to głos jego i jego rodziny na wiadomo kogo oddany. Po co nam policja, wolalbym prywatnych zaangażowanych ludzi, bo obecnie to strata czasu i pieniędzy nas wszystkich. Dlatego wołanie na pomoc jakiegoś starostę czy prezydenta jest śmiechu warte. Bliższe klepanie po ramionach, bo to prawdziwe realia. Prostsze jest nie głosować na tych, którzy są obecnie i tyle w temacie, jak chcemy coś zmienić.
~wygnaniec niezalogowany
16 września 2014r. o 16:44
Co można jeszcze dodać..... brak słów ręka reke myje ....dobrze że ja wyjechałem z tego chorego KRAJU!!!! :> :> :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.