a mi wlepili mandat na dni ceramik z Bolesławieckiej Policji z tej czarnej Insigni na Wrocławskich blachach i jeszcze się głupio tłumaczył Policjant ,bo poprosiłem go o pouczenie bo w końcu przekroczyłem prędkość o 10 km na godzinie ,to odpowiedział że muszą posprzedawać mandaty żeby mieć normę .
...zniszczenia były niewielkie...
A miałem nadzieje że insygnia została doszczętnie zmasakrowana.
Swoją drogą to widać po forum jakim poparciem i uznaniem cieszy się policja. Tak znienawidzona była chyba tylko za komuny. No ale jak putler wygra wojnę to być może komuna wróci do polszy.
I dodam że nie jestem piratem drogowym, ale jak ktoś będzie jeździł przez 15 km za drugim samochodem to w końcu znajdzie jakieś potknięcie.
a mnie 3 lata temu zatrzymała policja za przekroczenie prędkości w innym mieście i przez krzykaczkę zapytali aby sprawdzili ile mam punktów i odpowiedź była, że zero i mandat nie zalecany a oni: za późno
Jak to tylko na pouczeniu się skończyło ?? :|
Taż to nowe autko,a policjant raczej dokładnie zna przepisy?...
A propo tematu,niechaj nasi mundurowi obstawią wyloty z miasta ,bo kierowcy wywrotek,nie naciągają plandek i z przyczepy piach się im sypie i nie tyko piach :)
...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.