~L( napisał(a): ~? napisał(a): ~@ napisał(a): ŚLĄSKIE NIEBO 35 zł. Szkoda gadać[img=1412702477_qm88e02.jpg]
no cena kosmos,chyba że zjadłeś juz ze trzy te pampuchy:)i tak cena wysoka ale może smak za to rewelacyjny?
nic nie ruszone ale nóż brudny:)
Nóż nie jest brudny,to załamanie światła,a danie jest brzydko podane i to mięso wygląda jak pokrojone resztki kiełbasy te owoce i ten sos też nie robią dobrego wrażenia,ja podaję do tego dania po 3 kluchy gotowane na parze ,wprawdzie sa one duże ale lekkie i dla chłopa to mały pikuś taka jedna kluska,a swoją drogą trzeba lubić połączenie smaku mięsa z owocami ,nie każdemu to pasuje,ja uwielbiam,ale rozumiem ,że nie każdy chce spróbować,niektórzy na sama myśl i propozycję spróbowania nieznanego dla siebie smaku wręcz się oburzają.Dlatego ,żeby zachęcić ,trzeba ładnie podać a to tutaj nie zachęca,mnie na pewno nie skłoniło by do spróbowania ,no ale pewnie dlatego ,ze osobiście robię i podaję to danie po prostu ładniej o smaku nie wypowiem się bo nie znam smaku tego dania ze zdjęcia.