Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Marsz Wolności i Suwerenności 11.10.2014

12731
#MDTnaPatencie nieaktywny
28 września 2014r. o 1:25
Plac Trzech Krzyży w Warszawie, godzina 11:00

Marsz Wolności i Suwerenności ma na celu zamanifestowanie naszego umiłowania dla Wspaniałej Polski. Cierpiąca Ojczyzna, która pod okupacją wrednej Unii oraz bandyckiej III RP, z pięknego kraju zmienia się na naszych przecież oczach w coraz większe bagno.

Wielkie wydarzenie dla Prawicowej Myśli, dla Polaków którzy cenią Wolność.

wybiera się ktoś?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 września 2014r. o 5:11
Wyposażenie jak zwykle ,czarne koszule i drewniana krzyże ? :|
~Ramaj niezalogowany
28 września 2014r. o 9:08
MDTnaPatencie napisał(a): Plac Trzech Krzyży w Warszawie, godzina 11:00

Marsz Wolności i Suwerenności ma na celu zamanifestowanie naszego umiłowania dla Wspaniałej Polski. Cierpiąca Ojczyzna, która pod okupacją wrednej Unii oraz bandyckiej III RP, z pięknego kraju zmienia się na naszych przecież oczach w coraz większe bagno.

Wielkie wydarzenie dla Prawicowej Myśli, dla Polaków którzy cenią Wolność.

wybiera się ktoś?

To ty do tej pory jeszcze nie walczysz o wyzwolenie ?Wokół takie fajne lasy ,jak znalazł na partyzantkę.Tylko musisz uważać na gajowego.
1
emem
28 września 2014r. o 9:16
Polska jest dzisiaj wolnym i suwerennym krajem.

Dobrze, ze sie spotykacie - miejmy nadzieje, ze wynikiem tego spotkania i maszerowania beda nowe pomysly w jaki sposob integrowac sie z naszymi sasiadami i innymi krajami Unii Europejskiej :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~ niezalogowany
28 września 2014r. o 9:37
Przecież jedynym pomysłem będzie zadyma i obrazanie wszystkich co nie sa z nimi
12731
28 września 2014r. o 11:03
~ napisał(a): Wyposażenie jak zwykle ,czarne koszule i drewniana krzyże ? :|

PIS-iory nie są prawicą, więc raczej się nie pojawią.

~Ramaj napisał(a):
To ty do tej pory jeszcze nie walczysz o wyzwolenie ?Wokół takie fajne lasy ,jak znalazł na partyzantkę.Tylko musisz uważać na gajowego.

Znam te lasy od dzieciaka, więc tam pójdę, jeśli będę musiał. Natomiast nie mam zamiaru obalać siłą tego ustroju, a twój sarkazm nie robi na mnie wrażenia.

emem napisał(a): Polska jest dzisiaj wolnym i suwerennym krajem.

Dobrze, ze sie spotykacie - miejmy nadzieje, ze wynikiem tego spotkania i maszerowania beda nowe pomysly w jaki sposob integrowac sie z naszymi sasiadami i innymi krajami Unii Europejskiej :)

Prawo unijne stoi wyżej ponad prawem Polskim, więc nie mów mi tu o suwerenności, bo jej nie ma. Jedynym gwarantem Niepodległości może być Armia, a ta jest rozbrojona.

Natomiast to co nazywasz integracją, to działania na korzyść Niemiec i poszerzanie jej STREFY WPŁYWÓW.(poczytaj o projekcie MITTEL EUROPA to zrozumiesz)

~ napisał(a): Przecież jedynym pomysłem będzie zadyma i obrazanie wszystkich co nie sa z nimi

Mylisz się na marszu będzie panowała radosna, rodzinna atmosfera.
Organizator czyli KNP to nie bojówka, a partia ludzi mądrych i nie damy się sprowokować do ekscesów.

POzdrawiam
~iluminati niezalogowany
28 września 2014r. o 11:21
ten marsz to upuszczanie pary,a potem opowieści wśród znajomych jak to walczyłem o polskje,żenada i śmiech.jedyne co nas może uratować przed zagładą tj obalenie rządu siłą i stworzenie wolnej suwerennej polski socjalistycznej.
12731
28 września 2014r. o 11:55
~iluminati napisał(a): ten marsz to upuszczanie pary,a potem opowieści wśród znajomych jak to walczyłem o polskje,żenada i śmiech.jedyne co nas może uratować przed zagładą tj obalenie rządu siłą i stworzenie wolnej suwerennej polski socjalistycznej.

Teraz jest socjalistyczna, wszędzie tylko zakazy, nakazy, nadużywanie władzy i PODATKI, które nas tłamszą nie pozwalając Polakom godnie na siebie zarabiać.

My mamy rozwiązanie:

http://www.nowaprawicajkm.pl/info/program-wyborczy/program-kongresu-nowej-prawicy/item/program-kongresu-nowej-prawicy

Zlikwidujmy tylko PIT, CIT i ZUS(KRUS) a za 10 lat to Niemcy do nas na truskawki będą przyjeżdżać
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo