Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Piotr Żak: Chcę miasta obywatelskiego
~ niezalogowany
7 października 2014r. o 8:31
~ napisał(a): A Małkowskiego pytaliście dlaczego już nie pracuje w Urzędzie? To są ludzie, którzy mają inną wizję miasta niż panująca obecnie władza, a wy się głupio pytacie dlaczego już nie pracują w urzędzie. Opowiadacie historie jak to w spółkach miasta, urzędach pracują znajomi królika, a potem zadajecie ponownie to durne pytanie. Przecież to oczywiste. W tym Urzędzie nie pracują ludzie, którzy samodzielnie myślą tylko klakierzy. [/

mam nadzieje że podczas kampanii wyjdzie na jaw "co ,ja, ile i gdzie"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 października 2014r. o 8:36
ograniczanie kosztów to zwalnianie ludzi ...BRAWO panie Żak
~Wojtek niezalogowany
7 października 2014r. o 8:41
Podobieństwo do programu Małkowskiego można uznać, że panowie podobnie widzą pewne sprawy i problemy tego miasta. Jednak moje wątpliwości rozwiał ten fragment wypowiedzi pana Żaka:

"Ale myślę, że moim głównym atutem jest to, że nie jestem człowiekiem konfliktowym i małostkowym. Potrafię też wycofać się ze złych decyzji, uważam, że wszystko można przedyskutować i dojść do porozumienia."

Po przeczytaniu tego fragmentu, przypomniał mi się wywiad z Małkowskim na portalu wboleslawcu.pl pt. "Nie jestem małostkowy" jakiego udzielił chyba z miesiąc temu. Oto fragment:

"Nie jestem małostkowy. Jestem w stanie schować do kieszeni animozje i ustąpić o krok, jeśli tego wymaga interes bolesławian"

Ten i wiele innych przykładów pokazuje, ze Pan Żak miał mało czasu na przygotowanie czegoś swojego. Obejrzał wywiady z innymi przeczytał wypowiedzi i mamy zlepek. Dorzucił trochę materii, na której się zna jako urbanista. Tak się po prostu nie robi!
~OLEE niezalogowany
7 października 2014r. o 9:19
ŚCIEMA- ŚCIEMA -ŚCIEMA-
~Bolecnauta niezalogowany
7 października 2014r. o 9:21
Jak ktoś nie przedstawia programu, źle, fatalnie, beznadziejnie, a jak przedstawia to ściema. O co wszystkim tutaj chodzi? Kto mi to wyjaśni.
~ niezalogowany
7 października 2014r. o 9:38
~Bolecnauta napisał(a): Jak ktoś nie przedstawia programu, źle, fatalnie, beznadziejnie, a jak przedstawia to ściema. O co wszystkim tutaj chodzi? Kto mi to wyjaśni.
To kandydaci chcą się nawzajem zmylic i obnirzyc loty do Ratusza.
~ niezalogowany
7 października 2014r. o 9:42
jestem za
~ niezalogowany
7 października 2014r. o 9:42
~OLEE napisał(a): ŚCIEMA- ŚCIEMA -ŚCIEMA-
A dlaczego wśród kandydatow nie ma zadej kobiety.Szoda bo lepiej by rzadzila tym Grajdolem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.