~Bolecnauta niezalogowany 7 października 2014r. o 7:51
To pierwszy od lat inżynier, a nie nauczyciel na prezydenta Bolesławca. Moim zdaniem to go zdecydowanie wyróżnia ze wszystkich kandydatów, ścisły umysł to ścisły umysł. Ma mój głos.
przecież to jakiś żart ...jeśli ten pan jest dobry to dlaczego został zwolniony?w mieście krąży wiele informacji na temat tego pana i niekoniecznie pochlebne przykro mi ale nie zagłosuje na pana który ma tak wiele na sumieniu
nie padło bardzo ważne pytanie " dlaczego pan już nie pracuje ?".....
nie będę głosowała na tego pana który nie szanuje innych i jest ....on sam wie kim jest.
A Małkowskiego pytaliście dlaczego już nie pracuje w Urzędzie? To są ludzie, którzy mają inną wizję miasta niż panująca obecnie władza, a wy się głupio pytacie dlaczego już nie pracują w urzędzie. Opowiadacie historie jak to w spółkach miasta, urzędach pracują znajomi królika, a potem zadajecie ponownie to durne pytanie. Przecież to oczywiste. W tym Urzędzie nie pracują ludzie, którzy samodzielnie myślą tylko klakierzy.
~Wojtek niezalogowany 7 października 2014r. o 8:25
Podobieństwo do programu Małkowskiego można uznać, że panowie podobnie widzą pewne sprawy i problemy tego miasta. Jednak moje wątpliwości rozwiał ten fragment wypowiedzi pana Żaka:
"Ale myślę, że moim głównym atutem jest to, że nie jestem człowiekiem konfliktowym i małostkowym. Potrafię też wycofać się ze złych decyzji, uważam, że wszystko można przedyskutować i dojść do porozumienia."
Po przeczytaniu tego fragmentu, przypomniał mi się wywiad z Małkowskim na portalu wboleslawcu.pl jakiego Małkowski udzielił chyba z miesiąc temu. Oto fragment:
Nie jestem małostkowy. Jestem w stanie schować do kieszeni animozje i ustąpić o krok, jeśli tego wymaga interes bolesławian"
Ten i wiele innych przykładów pokazuje, ze Pan Żak miał mało czasu na przygotowanie czegoś swojego. Obejrzał wywiady z innymi przeczytał wypowiedzi i mamy zlepek. Dorzucił trochę materii, na której się zna jako urbanista. Tak się po prostu nie robi!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.