Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Piotr Żak: Chcę miasta obywatelskiego
~z tej samej Ziemi niezalogowany
7 października 2014r. o 7:23
Pan Żak chyba nie mial za wiele czasu na przygotowanie wlasnego programu, bo ten jest taki, Jakby mu Pan Małkowski napisał. Nieładnie...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Janek 021 niezalogowany
7 października 2014r. o 7:29
Te PROGRAMY wszytkie sa takie same.Licza się zasługi kandydatow.Ci wszyscy to tylko kiepscy urzędnicy i nic więcej.
~Bolecnauta niezalogowany
7 października 2014r. o 7:51
To pierwszy od lat inżynier, a nie nauczyciel na prezydenta Bolesławca. Moim zdaniem to go zdecydowanie wyróżnia ze wszystkich kandydatów, ścisły umysł to ścisły umysł. Ma mój głos.
~ niezalogowany
7 października 2014r. o 8:11
przecież to jakiś żart ...jeśli ten pan jest dobry to dlaczego został zwolniony?w mieście krąży wiele informacji na temat tego pana i niekoniecznie pochlebne przykro mi ale nie zagłosuje na pana który ma tak wiele na sumieniu
~dorota niezalogowany
7 października 2014r. o 8:13
Zagłosuje na pana!
~ niezalogowany
7 października 2014r. o 8:20
nie padło bardzo ważne pytanie " dlaczego pan już nie pracuje ?".....
nie będę głosowała na tego pana który nie szanuje innych i jest ....on sam wie kim jest.
~ niezalogowany
7 października 2014r. o 8:25
A Małkowskiego pytaliście dlaczego już nie pracuje w Urzędzie? To są ludzie, którzy mają inną wizję miasta niż panująca obecnie władza, a wy się głupio pytacie dlaczego już nie pracują w urzędzie. Opowiadacie historie jak to w spółkach miasta, urzędach pracują znajomi królika, a potem zadajecie ponownie to durne pytanie. Przecież to oczywiste. W tym Urzędzie nie pracują ludzie, którzy samodzielnie myślą tylko klakierzy.
~Wojtek niezalogowany
7 października 2014r. o 8:25
Podobieństwo do programu Małkowskiego można uznać, że panowie podobnie widzą pewne sprawy i problemy tego miasta. Jednak moje wątpliwości rozwiał ten fragment wypowiedzi pana Żaka:

"Ale myślę, że moim głównym atutem jest to, że nie jestem człowiekiem konfliktowym i małostkowym. Potrafię też wycofać się ze złych decyzji, uważam, że wszystko można przedyskutować i dojść do porozumienia."

Po przeczytaniu tego fragmentu, przypomniał mi się wywiad z Małkowskim na portalu wboleslawcu.pl jakiego Małkowski udzielił chyba z miesiąc temu. Oto fragment:

Nie jestem małostkowy. Jestem w stanie schować do kieszeni animozje i ustąpić o krok, jeśli tego wymaga interes bolesławian"

Ten i wiele innych przykładów pokazuje, ze Pan Żak miał mało czasu na przygotowanie czegoś swojego. Obejrzał wywiady z innymi przeczytał wypowiedzi i mamy zlepek. Dorzucił trochę materii, na której się zna jako urbanista. Tak się po prostu nie robi!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.