emem napisał(a): W Bolesławcu mamy administratorow, a nie wizjonerow czy liderow, dlatego wyglada to tak jak wyglada
falco napisał(a):~ napisał(a): Ale wjazdu dla niepełnosprawnych niema
z kim to ja się kiedyś założyłem o Reedsa Apple że podjazdu nie będzie :D
~Ta budowa napisał(a): Ta budowa to najlepsza odpowiedź co interesuje starostwo powiatowe .Zlikwidowali szkołę mimo przeładowanych klas by zrobić miejsce dla urzędasów.Rozliczmy ich przy urnie wyborczej.
Będą wszystkim wmawiać że to w imię oszczędności.Kiedyś mieścili się w okrąglaku.Potem wynajęli kawaŁek UM .a TERAZ ?
kc napisał(a):falco napisał(a):~ napisał(a): Ale wjazdu dla niepełnosprawnych niema
z kim to ja się kiedyś założyłem o Reedsa Apple że podjazdu nie będzie :D
Winda jest z drugiej strony.
Zastosowana autokorekta
~N-l napisał(a):~Ta budowa napisał(a): Ta budowa to najlepsza odpowiedź co interesuje starostwo powiatowe .Zlikwidowali szkołę mimo przeładowanych klas by zrobić miejsce dla urzędasów.Rozliczmy ich przy urnie wyborczej.
Będą wszystkim wmawiać że to w imię oszczędności.Kiedyś mieścili się w okrąglaku.Potem wynajęli kawaŁek UM .a TERAZ ?
~ napisał(a):Wybawili Romana z kłopotu,dali się wmanewrować w nieruchomość której on się chciał pozbyć. Są więc tak samo winni co więcej wyrolowani bo utopili kupę kasy!~N-l napisał(a):~Ta budowa napisał(a): Ta budowa to najlepsza odpowiedź co interesuje starostwo powiatowe .Zlikwidowali szkołę mimo przeładowanych klas by zrobić miejsce dla urzędasów.Rozliczmy ich przy urnie wyborczej.
Ale to nie ci sami urzędnicy zlikwidowali szkole co zbudowali urzą∂:)