Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Laryngolog na kase chorych w Bolesławcu

3754
#iwetka20 nieaktywny
9 stycznia 2013r. o 18:45
~ napisał(a): Na terenie szpitala w B-cu jest przychodnia laryngologiczna.Trzeba miec skierowanie i troszkę p[oczekać.Nie oceniam lekarza....
Ale to "troszkę poczekać" to jest od 1 do 3 miesięcy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 20:41
iwetka20 napisał(a):
~ napisał(a): Na terenie szpitala w B-cu jest przychodnia laryngologiczna.Trzeba miec skierowanie i troszkę p[oczekać.Nie oceniam lekarza....
Ale to "troszkę poczekać" to jest od 1 do 3 miesięcy.

O nie, nie moge tyle czekac, boli mnie ucho a do tego jest zatkane... ;/ A prywatnie ile taka wizyta moze kosztowac?
~ niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 21:08
dzwon za dnia na tel kom. dr Dziuby i powiedz ze pilna sprawa. tel masz na google
8936
#lj nieaktywny
9 stycznia 2013r. o 23:48
dr Dziuba nie ma kontraktu więc tylko prywatnie. Na fundusz jest na piaskowej (dr U.). Czas oczekiwania wcale nie jest taki duży (w przeciągu tygodnia)
~uuuuu:) niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 7:03
bardzo dobry laryngolog jest w Chocianowie przyjmuje prywatnie dr D. Klimczuk- naprawdę lekarz z powołania i zna się na tym co robi- polecam:)
~a. niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 7:19
Jarosław Masłowski, ordynator laryngologii z Lubania, przyjmuje w przychodni Chmielewskich na Staszica w poniedziałki od 15:30. Fantastyczny lekarz, serdecznie polecam. Wizyta kiedy u niego byłam ostatnio (wrzesień) kosztowała 80 zł.
Do typowo bolesławieckich laryngologów (wspominany ostatnio D., czy też B.) nie odważyłabym się iść.
~Ja jednak polecam dr D.Zatońskiego niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 11:16
Dr Zatoński przyjmuje prywatnie(koszt wizyty 100 zł) w poniedziałki i czwartki od 16.00-19.00(jak jest dużo pacjentów to do ostatniego pacjenta).Byłam w zeszłym tygodniu z dzieckiem i b.dokładnie zbadał.Przyjmuje w domu jednorodzinnym, ulica Kwiatowa 19 w Lubaniu (tel. 75 722-49-86) nie trzeba wszesniej sie umawiac.
oraz pracuje w Szpitalu Powiatowym w Zgorzelcu-Odddział Laryngoliczny tel. 75 77-22-844 ul.Lubańska 11/12
Ja go naprawde polecam tymbardziej, ze leczy sie u niego kilka osob z mojej rodziny, a u jednej przeprowadzał zabieg.
~Ja jednak polecam dr D.Zatońskiego niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 11:16
Dr Zatoński przyjmuje prywatnie(koszt wizyty 100 zł) w poniedziałki i czwartki od 16.00-19.00(jak jest dużo pacjentów to do ostatniego pacjenta).Byłam w zeszłym tygodniu z dzieckiem i b.dokładnie zbadał.Przyjmuje w domu jednorodzinnym, ulica Kwiatowa 19 w Lubaniu (tel. 75 722-49-86) nie trzeba wszesniej sie umawiac.
oraz pracuje w Szpitalu Powiatowym w Zgorzelcu-Odddział Laryngoliczny tel. 75 77-22-844 ul.Lubańska 11/12
Ja go naprawde polecam tymbardziej, ze leczy sie u niego kilka osob z mojej rodziny, a u jednej przeprowadzał zabieg.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!