Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wiceprezes PiS w Bolesławcu
~ niezalogowany
13 października 2014r. o 7:34
~ciekawy napisał(a): Nawet nie wiadomo kto to jest i co robi. Niech się przedstawi, wtedy zastanowię się nad tą kandydaturą i napiszę dlaczego na niego nie zagłosuję. :*

Sprzedaje meble w BRW
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 października 2014r. o 8:30
Falco, przynajmniej Ty z wielu piszących wydawałaś się tzw. myślącym, a okazuje się, że masz trudności z tą, w końcu, bezwarunkowa czynnością. Nie chcesz iść na wybory - Twoja sprawa. Obraziłeś się na rzeczywistość i myślisz, że jeśli obrazi się na nią większa ilość ludzi, to rzeczywistość się zmieni... Obudź się Człowieku. O większości innych tu piszących szkoda gadać... Portal pisze "wg naszych NIEPOTWIERDZONYCH informacji..." a tu już jazda z komentarzami dotyczącymi p. Szymona. I atak na ludzi PiS. Bez ładu i składu. Bo Kaczyński, Pawłowska... Barany nie potrafią (bo nie znają) zaatakować programu partii, to atakują ludzi. I najlepiej tych ośmieszanych w TVN, czy innych propagatorach typu Polsat czy Super Stacja. Barany - przypomnę wam - to wybory lokalne. Kaczyński czy Pawłowska tu nie startują. A na spotkaniu z posłem Lipińskim kto chciał być, ten był. Sala była zapełniona. I jeszcze taka drobna refleksja. W odniesieniu do ironicznego wpisu, że p. Szymon meble sprzedaje a prawdopodobnie kandyduje na prezydenta miasta... Nie wolno mu? Nic piszący nie mówią o jego wykształceniu, kompetencjach, planach, a jedynie o tym, gdzie pracuje. To może byłby luksus, gdyby był nauczycielem, lekarzem... a może magazynierem w dużej firmie produkującej torebki foliowe czy listonoszem? Oj "ciężkie" to nasze miasto,a niektórzy ludzie... Szkoda gadać...
~malkontent niezalogowany
13 października 2014r. o 8:45
Ktos kto jest wiceprezesem PiS okresla z góry swoje poglady, sposób myslenia i charakter. I nie oceniam tu dobrze czy zle, po prostu jest z PiS. Namawia się nas od lat " Weź sprawy w swoje ręce" idz, decyduj, i ja wciąz się daję nabrać. I tak wygra ktos z ukladu, czy to POwiec czy PiSowiec " zwykły człowiek nie ma szans. A ja mam dość głosowania na PARTIE. Nigdzie nie ide , mam w nosie, szkoda zelówek
~ niezalogowany
13 października 2014r. o 8:49
~ napisał(a): Falco, przynajmniej Ty z wielu piszących wydawałaś się tzw. myślącym, a okazuje się, że masz trudności z tą, w końcu, bezwarunkowa czynnością. Nie chcesz iść na wybory - Twoja sprawa. Obraziłeś się na rzeczywistość i myślisz, że jeśli obrazi się na nią większa ilość ludzi, to rzeczywistość się zmieni... Obudź się Człowieku. O większości innych tu piszących szkoda gadać... Portal pisze "wg naszych NIEPOTWIERDZONYCH informacji..." a tu już jazda z komentarzami dotyczącymi p. Szymona. I atak na ludzi PiS. Bez ładu i składu. Bo Kaczyński, Pawłowska... Barany nie potrafią (bo nie znają) zaatakować programu partii, to atakują ludzi. I najlepiej tych ośmieszanych w TVN, czy innych propagatorach typu Polsat czy Super Stacja. Barany - przypomnę
wam - to wybory lokalne. Kaczyński czy Pawłowska tu nie
startują. A na spotkaniu z posłem Lipińskim kto chciał być, ten
był. Sala była zapełniona. I jeszcze taka drobna refleksja. W
odniesieniu do ironicznego wpisu, że p. Szymon meble sprzedaje
a prawdopodobnie kandyduje na prezydenta miasta... Nie wolno
mu? Nic piszący nie mówią o jego wykształceniu, kompetencjach
, planach, a jedynie o tym, gdzie pracuje. To może byłby luksus,
gdyby był nauczycielem, lekarzem... a może magazynierem w
dużej firmie produkującej torebki foliowe czy listonoszem? Oj
"ciężkie" to nasze miasto,a niektórzy ludzie... Szkoda gadać...

racja kolego zgadzam się z tobą w 100%, większość piszących tutaj karmi się wymiocinami serwowanymi przez jedynie słuszne tefałeny, polsaty i niestety tv publiczną, prawdziwa polska to nie ta z tych ...nych stacji tylko ta z : drogówki, układu zamkniętego czy służb specjalnych

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
13 października 2014r. o 9:16
MÓGŁ PRZYWIŚĆ p.BEGER A NIE ZROPBIŁ TEGO - DLACZEGO?.SZKODA ...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 października 2014r. o 9:40
~ napisał(a): ...
racja kolego zgadzam się z tobą w 100%, większość piszących tutaj karmi się wymiocinami serwowanymi przez jedynie słuszne tefałeny, polsaty i niestety tv publiczną, prawdziwa polska to nie ta z tych ...nych stacji tylko ta z : drogówki, układu zamkniętego czy służb specjalnych

Dokładnie :) Wielokrotnie wspominałem o ścierwomediach , chociaż " Służb Specjalnych " nie oglądałem :)

Ale nie dziwcie się Papudze . Transformacja ustrojowa , którą nam zaaplikowano swego czasu , po życiowym doświadczeniu wybierania " lepszych programów " doprowadziła nas do skrajnej frustracji. Mądrzy Ludzie dzisiaj , już wiedzą , że scena polityczna do to cyrk z aktorami. Potrzebna jest świeża krew.

Tak więc :

~Panna na tyldzie napisał(a): Szymon , no dawaj , nie czaj się. Napisałeś kilka mądrych słów :)

Chyba , że to było wypracowanie ... taki egzamin na PO ( pełniący obowiązki kandydata , nie mylić z popaprańcami :D ) Im więcej chętnych do lokalnego koryta , tym lepiej :)

Miłego :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
13 października 2014r. o 10:34
I tak to jest Panna... Szukasz od dawna Trybuna i zdaje się, że może on być wśród "pełniących obowiązki kandydatów". Kłopot w tym, że wielu z PO (pełniących obowiązki) to osoby od dawna liżące tylnią część ciała rzeczywistej PO bądź innym Ruchom... Mam nadzieję, że znajdą się odważni, którzy ujawnią "przebierańców". Ja w swoim czasie uczynię to niechybnie. Niech no tylko PKW opublikuje rzeczywiste Listy Kandydujących. Miłego dnia życząc wszystkim... mówię "nara" :)
~N...Antek niezalogowany
13 października 2014r. o 12:49
No to ja czekam z niecierpliwościa ! Mnie tam te wybory samorzadowe to tak troche mniej obchodza ...bo cóż mogą zmienić w mojej egzystencji ?
Ale już te wybory ,które przekształcą mnie w emeryta (40 lat pracy a nawet 42...)to i owszem! ...
Zobacz Piotrze jaki interesowny jestem ...
:D Tak naprawdę to Janusz (nie znam a szkoda) ma rację ...nic i nikt nie zmieni naszego bytu ..
Jedyne co mnie przekonuje do wzięcia udziału w wyborach to niechęc do obecnych nauczycielsko -administracyjnych władz...
Dwie opcje tzn. nauczycielska i górnicza rządzą Polską przez te 25 lat ...czasami dobierają sobie zołnierzy z LWP ...i to koniec moich wywodów ...Na krytykę nawet nie wiem czy będzie sens odpowiadac ... :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza