~ napisał(a):falco napisał(a): a ja wczoraj widziałem w Nowogrodzcu ''panów'' policjantów w srebrzystej Astrze i nie mieli zapiętych pasów :|
ja miałem... :)
Poczytaj kodeks, słuzby mundurowe nie muszą zapinac.
tomekpl1979 napisał(a):~ napisał(a):falco napisał(a): a ja wczoraj widziałem w Nowogrodzcu ''panów'' policjantów w srebrzystej Astrze i nie mieli zapiętych pasów :|
ja miałem... :)
Poczytaj kodeks, słuzby mundurowe nie muszą zapinac.
Bzdura !!! muszą jak inni, są sytuacje kiedy nie muszą, ale ty znasz kodeks chyba ucznia gimnazjum. :-)
~ napisał(a): Gdybym nie potrafił to nie woziłbym. Czy to takie ciężkie do zrozumienia ?
~ napisał(a): Narzekacie jak policji nie ma,narzekacie jak policja kontroluje! Co za popier.... naród! Podatki płaci się po to żeby kontrolowali, czuwali nad naszym bezpieczeństwem, eliminowali zagrożenia,wlepiali mandaty- i jestem za tym aby były wysokie. Głupota była, jest i będzie wśród uczestników ruchu drogowgo.Za dużo ludzi ginie w wypadkach więc niech kontrolują stan trzeźwości, stan tech. aut oraz jak przestrzegamy przepisów.Burzycie się o brak zapiętych pasów ale do cholery skoro są one w aucie to nie po to aby sobie dyndały dla ozdoby ale po to aby uratować być może życie gdy ktoś przywali w delikwenta ewentualnie chojrak będzie się czuł tak pewnie że sam przypadkiem w kogoś/coś przywali.
~ napisał(a): uważasz że ludzie znajdujący sie w tym 0,0001% zasługują ,żeby zginąć przez Twoje "wolnosciowe " fanaberie ?
Przestań słuchać tego JKM bo szkodzi Ci to :>