Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kogo dzisiaj "dopadli" chwalcie się

211
skorn
16 października 2014r. o 0:03
Masz jakies oficjalne dane na ten temat? Jaki procent wszystkich wypadków stanowią te spowodowane przez niezapiętych pasami kierowców? 0,0001%? Oczywiście mowa tylko o tych wypadkach, w których poszkodowane zostały osoby trzecie.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 4:24
skorn napisał(a): Kierowcy nie zapinający pasów to jakiś problem? Stanowią zagrożenie dla ciebie jako uczestnika ruchu?

tak cymbale ,wylecisz przez przednią szybę po zderzeniu z innym autem i przetrącisz swoim cielskiem ,drugiego ,zapiętego kierowcę :P
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 4:56
skorn napisał(a): ......jaki procent wszystkich wypadków stanowią te spowodowane przez niezapiętych pasami kierowców? 0,0001%? .......

uważasz że ludzie znajdujący sie w tym 0,0001% zasługują ,żeby zginąć przez Twoje "wolnosciowe " fanaberie ?

Przestań słuchać tego JKM bo szkodzi Ci to :>
11222
#Amnesty nieaktywny
16 października 2014r. o 6:08
pasy tak poza terenem zabudowanym , w miescie przy 50 km/h niekoniecznie....
2900
#falco nieaktywny
16 października 2014r. o 6:44
a ja wczoraj widziałem w Nowogrodzcu ''panów'' policjantów w srebrzystej Astrze i nie mieli zapiętych pasów :|
ja miałem... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 7:12
Podnieść mandaty do 1000 zł i 10 pkt karnych, nauczyć bezwzględnie zapinania.
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 7:13
falco napisał(a): a ja wczoraj widziałem w Nowogrodzcu ''panów'' policjantów w srebrzystej Astrze i nie mieli zapiętych pasów :|
ja miałem... :)

Poczytaj kodeks, słuzby mundurowe nie muszą zapinac.
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 7:31
Tym, którzy narzekają na Policję współczuję. Bardzo dobrze, że robią takie akcje i jeśli chodzi o mnie - mogliby je robić codziennie bo wówczas większe byłoby prawdopodobieństwo wyeliminowania głupoty z polskich dróg. Sam przemierzam wiele kilometrów dziennie ale kontroli się nie boję. Posiadacze ledwo zipiących, sprowadzonych od Turków z Niemiec beemek mogą się bać bo to szrot nie nadający się do jazdy.
Podobają mi się akcje trzeźwości we Lwówku, które organizowane są od czasu do czasu, szkoda tylko, że nie są one częstsze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.