Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kogo dzisiaj "dopadli" chwalcie się

~egerszege niezalogowany
16 października 2014r. o 8:06
mozy by kto napisal cos w temacie...bo na razie to stek bzdur...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 8:12
~ napisał(a): Podnieść mandaty do 1000 zł i 10 pkt karnych, nauczyć bezwzględnie zapinania.

1000? to ty chyba na 1000 lecia sie leczysz. Może co jeszcze . Mandat za niezapięty rozporek? Świrów i ormowców ci u nas dostatek.
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 8:14
~ napisał(a): Tym, którzy narzekają na Policję współczuję. Bardzo dobrze, że robią takie akcje i jeśli chodzi o mnie - mogliby je robić codziennie bo wówczas większe byłoby prawdopodobieństwo wyeliminowania głupoty z polskich dróg. Sam przemierzam wiele kilometrów dziennie ale kontroli się nie boję. Posiadacze ledwo zipiących, sprowadzonych od Turków z Niemiec beemek mogą się bać bo to szrot nie nadający się do jazdy.
Podobają mi się akcje trzeźwości we Lwówku, które organizowane są od czasu do czasu, szkoda tylko, że nie są one częstsze.

Mam nadzieję buraku, że policja zabierze ci dowód i dowali 500 zł mandatu za spaloną żarówkę której nie będziesz w stanie wymienić na drodze w swoim salonowym koreańcu.
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 8:20
Wczoraj jakiś imbecyl jeździł po Asnyka quadem na dwóch kołach. Czy policja go ukarała? Nie sądzę.
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 8:35

Mam nadzieję buraku, że policja zabierze ci dowód i dowali 500 zł mandatu za spaloną żarówkę której nie będziesz w stanie wymienić na drodze w swoim salonowym koreańcu.
Posiadacz rozklekotanego bełemwu ? Daruj sobie, mam zapasowe żarówki :*
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 8:57
~ napisał(a):

Posiadacz rozklekotanego bełemwu ? Daruj sobie, mam zapasowe żarówki :*
No i co z tego że masz. A potrafisz je wymienić?
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 9:00
Gdybym nie potrafił to nie woziłbym. Czy to takie ciężkie do zrozumienia ?
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 9:02
skorn napisał(a): Kierowcy nie zapinający pasów to jakiś problem? Stanowią zagrożenie dla ciebie jako uczestnika ruchu?

tak, jak mnie stukniesz ostro i wylecisz przez szybę zabijając się o krawężnik, będę miał Ciebie na sumieniu [ irracjonalnie prawda?]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza