~wyborczyni napisał(a): Klikam na Ble. i co widzę P. Cezary do sejmiku i OD RAZU DOSTAŁAM MDŁOŚCI nie z zachwytu tylko z ZŁOŚCI.CEZARY NIE RÓB NAM SIARY bądż Mężczyzną I ODPUŚĆ,
~ napisał(a):~wyborczyni napisał(a): Klikam na Ble. i co widzę P. Cezary do sejmiku i OD RAZU DOSTAŁAM MDŁOŚCI nie z zachwytu tylko z ZŁOŚCI.CEZARY NIE RÓB NAM SIARY bądż Mężczyzną I ODPUŚĆ,
Może jesteś w ciąży jeśli masz mdłości ,ale tak poważnie widzisz lepszego kandydata na marszałka to go podaj chętnie się pośmieję .Głosujcie na najlepszych czyli na Pana Przybylskiego .
falco napisał(a): ok :)
a reszta Polaków na Madagaskar ;)
falco napisał(a): ok :)GLOSOJ na Przemka Cichorzewskiego.To naprawdę w porządku facet.Ma mój glos.
a reszta Polaków na Madagaskar ;)
~ napisał(a):~wyborczyni napisał(a): Klikam na Ble. i co widzę P. Cezary do sejmiku i OD RAZU DOSTAŁAM MDŁOŚCI nie z zachwytu tylko z ZŁOŚCI.CEZARY NIE RÓB NAM SIARY bądż Mężczyzną I ODPUŚĆ,
Może jesteś w ciąży jeśli masz mdłości ,ale tak poważnie widzisz lepszego kandydata na marszałka to go podaj chętnie się pośmieję .Głosujcie na najlepszych czyli na Pana Przybylskiego .[/
popatrz ile korzyści nasz powiat ma z tak krótkiego pobytu Przybylskiego we Wrocławiu, jak nie masz rozeznania to nie pisz głupot
~ napisał(a): "Uczciwość" Pana Stefana widać po tym, że wkleił tu swoją ulotkę wyborczą (albo "ktoś" w jego imieniu). Wykorzystuje portal dla nielegalnej promocji wyborczej. Skoro tak zaczyna, to niech sobie inżynieruje, a nie pcha się do samorządu.