~aleksander wielki napisał(a):~Obserwator napisał(a):czyli blakaj sie po gminie a latem badz nam ratownikiem na dziurawym basenie :D~gigi napisał(a): jakoś ciężko w tej gminie usłyszeć dobre słowa na jego temat i ciężko znaleźć wyborców, którzy na niego głosują... Nikt go nie chce, nikt rozsądny na niego nie zagłosuje...Stawiam dolary przeciwko kartoflom, ze Darek wygra w pierwszej turze! A wtedy wszyscy krzykacze mordy w kubeł. Swoje male ,śmieszne pretensje wylewajcie do kibla, a nie na na porządnych ludzi, którym do pięt nie dorastacie. MALKONTENTOM MÓWIMY -DOSYĆ!!!! Darek wygraj i dalej rób dla Gminy DOBRĄ ROBOTĘ!
~/// napisał(a): Kanalizacje i wodociągi w NOWEJ KUŹNI chyba 11 domów jest pominiętych ;(
~mika napisał(a): Adam Łukasiewicz guzik robi na tej Sali. Kiedy się nie przyjdzie to gra ze swoimi kumplami w kosza lub siedzi w kantorku z koleżankami. Gdyby ode mnie to zależało już dawno podziękowałabym temu panu. Dobrze ktoś tu powiedział że przecież to jego praca organizować te turnieje. To tak jakby babcia klozetowa chciała zostać radną bo ładnie kible sprząta. Jak tak dobrze wykształcony to już dawno powinie rzucić to stanowisko wykidajły na sali sportowej i robić coś zgodnie z jego ambicjami. A te pochwały i samochwały to wielka przesada. Szkoda że nie ma leku na takie zadufanie w sobie ,bo recepta by się na zniżkę znalazła.
~ napisał(a): Wójta chcą zmienić tylko pojedyncze osoby z miejscowości głównie Gromadka i pani z Modły . Ci ludzie właśnie założyli temat na forum tym i drugim .Garstka osób piszaca tu i kierująca się jakimiś pobudkami osobistymi a nie patrzaca na dobro ogółu i całej gminy a tylko na siebie . Takich ludzi nam w gminie nie potrzeba . Te fora idą w świat ludzie to czytaja to wstyd dla całej gminy . W Nowej Kuźni nie został pominięty ani jeden dom chyba że ktoś nie chciała wodociągu czy kanalizy a po zakończeniu budowy obudzili się że jednak chcą !!!Więc nie piszcie teraz głupoty wiem bo pracowałem w tej firmie jak było w Nowej Kuźni .trzeba tu mieszkać a nie tylko pracowałem żeby cokolwiek pisać w tym temacie