~ napisał(a): Wójta chcą zmienić tylko pojedyncze osoby z miejscowości głównie Gromadka i pani z Modły . Ci ludzie właśnie założyli temat na forum tym i drugim .Garstka osób piszaca tu i kierująca się jakimiś pobudkami osobistymi a nie patrzaca na dobro ogółu i całej gminy a tylko na siebie . Takich ludzi nam w gminie nie potrzeba . Te fora idą w świat ludzie to czytaja to wstyd dla całej gminy . W Nowej Kuźni nie został pominięty ani jeden dom chyba że ktoś nie chciała wodociągu czy kanalizy a po zakończeniu budowy obudzili się że jednak chcą !!!Więc nie piszcie teraz głupoty wiem bo pracowałem w tej firmie jak było w Nowej Kuźni .
~jg napisał(a):~ napisał(a): Wójta chcą zmienić tylko pojedyncze osoby z miejscowości głównie Gromadka i pani z Modły . Ci ludzie właśnie założyli temat na forum tym i drugim .Garstka osób piszaca tu i kierująca się jakimiś pobudkami osobistymi a nie patrzaca na dobro ogółu i całej gminy a tylko na siebie . Takich ludzi nam w gminie nie potrzeba . Te fora idą w świat ludzie to czytaja to wstyd dla całej gminy . W Nowej Kuźni nie został pominięty ani jeden dom chyba że ktoś nie chciała wodociągu czy kanalizy a po zakończeniu budowy obudzili się że jednak chcą !!!Więc nie piszcie teraz głupoty wiem bo pracowałem w tej firmie jak było w Nowej Kuźni .trzeba tu mieszkać a nie tylko pracowałem żeby cokolwiek pisać w tym temacie
~koko koko Euro spoko napisał(a):~ napisał(a): Wójta chcą zmienić tylko pojedyncze osoby z miejscowości głównie Gromadka i pani z Modły . Ci ludzie właśnie założyli temat na forum tym i drugim .Garstka osób piszaca tu i kierująca się jakimiś pobudkami osobistymi a nie patrzaca na dobro ogółu i całej gminy a tylko na siebie . Takich ludzi nam w gminie nie potrzeba . Te fora idą w świat ludzie to czytaja to wstyd dla całej gminy . W Nowej Kuźni nie został pominięty ani jeden dom chyba że ktoś nie chciała wodociągu czy kanalizy a po zakończeniu budowy obudzili się że jednak chcą !!!Więc nie piszcie teraz głupoty wiem bo pracowałem w tej firmie jak było w Nowej Kuźni .
Dobro ogółu dobre: cha, cha, cha ;)
Wójt ma 13 tysięcy na miesiąc, co roku podnosi nam podatki, wziął sobie 36 tys. zł. za nie wykorzystany urlop i to jest jego dobro ogółu. Bez jaj.
~ napisał(a): Wójta chcą zmienić tylko pojedyncze osoby z miejscowości głównie Gromadka i pani z Modły . Ci ludzie właśnie założyli temat na forum tym i drugim .Garstka osób piszaca tu i kierująca się jakimiś pobudkami osobistymi a nie patrzaca na dobro ogółu i całej gminy a tylko na siebie . Takich ludzi nam w gminie nie potrzeba . Te fora idą w świat ludzie to czytaja to wstyd dla całej gminy . W Nowej Kuźni nie został pominięty ani jeden dom chyba że ktoś nie chciała wodociągu czy kanalizy a po zakończeniu budowy obudzili się że jednak chcą !!!Więc nie piszcie teraz głupoty wiem bo pracowałem w tej firmie jak było w Nowej Kuźni .
~kiks napisał(a): Już nie długo będzie lepiej.
Różyniec ostro się spina, żeby zmienić radnego.
Gromadka, Krzyżowa, Różyniec i Osła chcą zmienić wójta ;)
a Wierzbowa to się okaże.
Co jak co ale zmiany będą.
~ napisał(a): Pawliszczy wygra ! Ludzie są za nim ! Dokonał wielu pozytywnych zmian w gminie ludzie widzą i mają własne rozumy żadne fora tego nie zmienia.
~ napisał(a): Pawliszczy wygra ! Ludzie są za nim ! Dokonał wielu pozytywnych zmian w gminie ludzie widzą i mają własne rozumy żadne fora tego nie zmienia.
~// napisał(a): Na spotkaniu, program był w zasadzie przedstawiony, chociaż w dużym skrócie, bo było tylko 10 minut dla każdego kandydata.
Pan Janek powiedział, że będą ulotki, plakaty i spotkania.
Jak go znam, to w zasadzie dotrzymuje słowa, więc proszę jeszcze cierpliwie poczekać kilka dni. Ludzie w budżecie mają łatwiej, bo mogą takie sprawy załatwiać w czasie pracy. Niestety nie każdego na to stać, ale wszystko będzie na czas.