~Obserwator napisał(a):~gigi napisał(a): jakoś ciężko w tej gminie usłyszeć dobre słowa na jego temat i ciężko znaleźć wyborców, którzy na niego głosują... Nikt go nie chce, nikt rozsądny na niego nie zagłosuje...Stawiam dolary przeciwko kartoflom, ze Darek wygra w pierwszej turze! A wtedy wszyscy krzykacze mordy w kubeł. Swoje male ,śmieszne pretensje wylewajcie do kibla, a nie na na porządnych ludzi, którym do pięt nie dorastacie. MALKONTENTOM MÓWIMY -DOSYĆ!!!! Darek wygraj i dalej rób dla Gminy DOBRĄ ROBOTĘ!
~obserwator napisał(a): dzisiaj dopiero zobaczyłem ten materiał , no właśnie szkoda że obecny Wójt w tym nie brał udziału , to w końcu debata jaka by nie była czy ktoś jest za nim czy nie , ja może nie , ale chociaż by przedstawił swoje sukcesy te szybkie w tym roku , a tak nie ma się do czego odnieść , zadziwiające przez trzy lata m roku o dziwbrak pięniędzy na wszystko w tym o dziwo jednak można przed wyborami coś zrobić , tylko jedno pytanie skąd pozyskuje pieniadze , kredyty dla gminy , no tego nie dowiemy się pewnie , zero informacji w tej sprawie ?
~kolega napisał(a):http://www.bip.gromadka.pl/Document/3425~obserwator napisał(a): dzisiaj dopiero zobaczyłem ten materiał , no właśnie szkoda że obecny Wójt w tym nie brał udziału , to w końcu debata jaka by nie była czy ktoś jest za nim czy nie , ja może nie , ale chociaż by przedstawił swoje sukcesy te szybkie w tym roku , a tak nie ma się do czego odnieść , zadziwiające przez trzy lata m roku o dziwbrak pięniędzy na wszystko w tym o dziwo jednak można przed wyborami coś zrobić , tylko jedno pytanie skąd pozyskuje pieniadze , kredyty dla gminy , no tego nie dowiemy się pewnie , zero informacji w tej sprawie ?
PRZEJRZYJ UCHWAŁY, Z TEGO ROKU - SA NA BIP UG GROMADKA
WSZYSTKO W TABELKACH ILE KREDYTÓW ILE DOPŁAT
JEŚLI CHODZI O KREDYTY NA INFRASTRUKTURE TO MaMY DO SPŁACENIA OK 1,5 MLN ZŁ.
~Obserwator napisał(a):czyli blakaj sie po gminie a latem badz nam ratownikiem na dziurawym basenie :D~gigi napisał(a): jakoś ciężko w tej gminie usłyszeć dobre słowa na jego temat i ciężko znaleźć wyborców, którzy na niego głosują... Nikt go nie chce, nikt rozsądny na niego nie zagłosuje...Stawiam dolary przeciwko kartoflom, ze Darek wygra w pierwszej turze! A wtedy wszyscy krzykacze mordy w kubeł. Swoje male ,śmieszne pretensje wylewajcie do kibla, a nie na na porządnych ludzi, którym do pięt nie dorastacie. MALKONTENTOM MÓWIMY -DOSYĆ!!!! Darek wygraj i dalej rób dla Gminy DOBRĄ ROBOTĘ!